Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
No aj ked pripustime alternativu, ze niekto serial nevidel, tak ma hendikep, no v dnesnych casoch googlu to by nemal byt pre nikoho problem. Okrem toho ja tiez som ziaden z dotknutych serialoch nevidel, no predsa som na riesenia prisiel.
V podstate takmer o kazdej ulohe mozeme povedat, ze je pre niekoho vyhodna a pre niekoho hendikep. Vzdy niekomu otazka sadne a niekomu nie. Otazky, ktore by sadli vsetkym hadam ani nie su.
kludne mozes byt konkretnejsi, pripadne mi mozes napisat mail .. kazda kritika je pre mna dobra. Brainquest bol oficialne spusteny 1.8 takze to nie su ani dva mesiace. Vytvoril som ho sam. Hadanky zbieram, modfikujem a vymyslam tiez sam. Nemam korektora gramatiky (co je aj vidiet nastastie sa mi uz dnes jeden uzivate prihlasil s ponukou pomoct mi s tym). Nemam ani testera ktory by kazdu ulohu ohodnotil, vyskusal moznosti a otestoval. Preto mam vela statistickych udajov ktore vacsina z nich vidim len ja pre moje interne potreby. Zistujem tkore ulohy su tazke, ktore neriesitelne kym nedam zolika alebo ktore su nezmyselne. Chce to cas a aj s Vasou pomocou a pripomienkami aj kritikou to dokazem este viac zlepsit.
Co sa tyka specifickych znalosti myslel som skor ze spomenies cryptografiu ale kedze si ju nespomenul nemusim zatial na nu reagovat. Ale budem reagovat na specificnosti serialu a hry.
Ano priznavam je tam jedna uloha v kategorii Mix ktora ma suvis so serialom. To je aj dovod preco sa nenachadza medzi Logickymi ani nikde inde. Su v mix pretoze neviem kde ich mam zaradit alebo ci ich mam vyhodit. Na druhej strane ked tu ulohu zadas do google tak odpoved mas na prvom mieste a nemusis ani ziadnu stranku otvorit. Je to trosku investigativne. Druha hadanka v Mix sa tyka tej prvej co som spominal takze ciastocne suvysi so serialom ale len tym ze uzko suvisi s prvou. Je to len o postrehu. Ovsem ked sa to ludom nebude pacit nevidim ziaden problem v tom aby som ich odstranil.
Handicap cislo 2. specifika s odkazom "hry". Neexistuje ani jedna uloha ktora by vyzadovala neake znalosti alebo skusenosti ohladom akej kolvek hre. Vsetky ulohy kde su obrazky napriklad z hry "Syberia" (co ste si mohli vsimnut) nemaju s danou hrou nic spolocne.
Tak isto ulohy v kategorii "Zebra" nemaju nic spolocne so serialom "Zufale manzelky". Ja sam som serial nikdy nevidel, uz som to v diskusii vysvetloval.
Pokial si nasiel odkaz na tuto stranku aj na strankach mensa, mna to naozaj tesi. Je to jedna z mala satisfakcii vzhladom na to ze toto nie je komercny projekt. Preto ma povedomie u ludi tesi a ja sa snazim aby to povedomie bolo pozitivne.
Takze dakujem za prispevok. Podobne prispevky su pre mna dolezite.
Trosku me mrzi, ze tu nemaji vsici rovnake moznosti, o to spis me to prekvapuje, ze tuto stranku ma v odkazech i mensa, nebot nektere otazky jsou postavene na specifickych znalostech...napr nejake hry nebo sledovani nejakeho serialu v televizi - ja treba se na TV skoro nedivam a tento pocit handicapu jsem ziskal az co me jeden kolega z prace odbyl u jedne otazky jak je snadna a ja se marne snazil dobyvat se reseni.
este ma napadlo jedno vylepsenie: aby sa v statistikach tipov zobrazoval aj top 10 nespravnych tiperov. Ked po 50 tipoch pozriem na statistiky, tak ma potesi, ze ini su na tom podobne. :-) Aspon do doby nez ulohu vyriesim.
Tak tu mate vseobecne forum i ked je to skor jednoducha kniha navstev. Tu mozete pisat vseobecne pripomienky a navrhy pripadne cokolvek sa tyka alebo aj netyka BrainQuestu. Dotazi ku konkretnym uloham uz mate moznost pisat ku kazdej ulohe zvlast po jej otvoreni. Ak vzdy aj tu Vas prosim nepiste ziadne rady ani riesenia, nie je to fer. Pokial chcete predsa napisat nieco co by nemali vsetci vidiet poslite mi email. Email najdete hore v menu pod polozkou "Kontakt".
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase