Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
- dále bych rád viděl své správné odpovědi
- možnost si po zodpovězení zobrazit žolíka (ať vím co bylo v nápovědě)
- u statistik at si mohu zobrazit resitele podle rychlosti vyreseni ci poctu spatnych odpovedi
- u statistik abych své jmeno videl tucnym pismem (prehlednost)
Mate dobre napady .. len aby ste vedeli sledujem to tu .. az budem mat cas pokusim sa niektore veci zapracovat. Budem Vas o tom informovat.
Kludne s napadmi pokracujte dalej ja si to tu najdem.
Bylo by prosim mozne, aby po vyhodnoceni spatne odpovedi zustal kurzor v odpovidacim ramecku? Jestlize zkousim různe odpovedi (zvlaste u asociaci), tak porad musim sahat po mysi a klikat zpatky...
Diky
cau,
me osobne by se moc libilo, kdyby se jednotlive kategorie byly zobrazovany formou zalozek nebo rozbalovaciho menu. Dlouho jsem se nenascroloval jako na techto strankach. Myslim, ze by to hodne zprehlednilo soucasny stav kazdeho hrace. Doufam, ze je to pochopitelne, pripadne dovysvetlim. Jeste by bylo super, kdyby se u kazde kategorie zobrazovalo kolik uloh z te dane kategorie mam z kolikati hotovo.
s prihlasovacim casem velmi souhlasim s mobbym - prodlouzit - urcite (aspon doufam) budou hadanky, ktere budou na dyl jak 20 minut. vim, ze bezpecnost predevsim, ale tady je to na ukor pohodlnosti:o)
Nejvic me celou dobu rozcilovalo, ze se strasne rychle odhlasim, chvili premyslim nad ulohou nebo neco kutim v excelu a pak se musim znovu prihlasit, mozna by slo nastavit dobu pro odhlaseni individualne, nebo tam dat aspon hodinu.
Druha vec: Pridals top 50 resitelu za posl. 30 dni - nic proti tomu( sice si myslim, ze to je dost zavadejici, protoze nejvic uloh se proste vyresi na zacatku a tudiz tam bude prvni ten kdo je tu novej) jen by bylo fajn kdyby zebricek top resitelu vsech casu mel prioritu, resp. kdyby se automaticky ukazovali resitele vsech casu, nebo aby si clovek klikl na to co tam chce mit furt a tak to zustalo.
P.S. jeste me napadlo, pouzivam operu, coz muze byt duvod toho co jsem psal
- Zlatá nápověda (sem tam vložit třeba hodinu u nějaké úlohy speciální nápovědu - přiláká lidi a buodu se snažit chodit na web častěji)
- možnost prémiových SMS (další nápověda za placené SMS)
- vložit reklamu (ať už AdSense, či něco podobného). milóny to nepřinese, alespoň to zaplatí hosting. Na druhou stranu to trochu zkazí přehlednost). Případně na prodejce hlavolamu atd.
- Wikinápověda o metodách šifer, luštění
- Seznam zajímavých stránek se šiframi. Mám jich v zásob třeba http://tmou.gdi.cz/
hadanky sa pripravuju .. coskoro pribudne par novych .. nova sutaz bude vyhlasena az zobieram dostatocne mnozstvo novych hadaniek
Riesenia nebudem zverejnovat, stranka bude pokracovat dalej, urcite je este kvantum ludi ktory tu neboli a radi by tu boli :)
Povodne som chcel pridat po skonceni sutaze hodne napoved ale to uz som robil pocas sutaze. Co sa tyka napoved tak za ne kludne mozete lobovat.
Podla mna by riesenia nemali byt zverejnene, kedze tipujem, ze tato stranka nebude ukoncena po skonceni sutaze, ale bude pokracovat. Samozrejme som tiez za nove hadanky :-)
Hned po gratulacii vyhercovi chcemgratulovat Mikimu k skvelej sutazi. Este chceme dalsie, ak nemas na vyhry, urcite sa Ti poskladame :-) Ale teraz uz daj riesenia, Miki, nech si mozem trieskat hlavu, aky som hlupy...
presne ako hovoris mobby .. chyba bola v scripte vcera som sa v snahe zrychlit zobrazovanie diamantov dopustil chybicky ktora toto sposobila. Vsimol som si to az dnes a hned som to opravil. dik za upozornenie.
Je super, ze mame svoje diamanty, ale uz moc dobry neni, ze je maj i lidi, kteri si je nezaslouzej, napr. modrej diamant se obcas zobrazuje lidem ktery maj jen jednu ulohu z crypto, nebo bilej by meli mit jen dva. mozna se mi to jen blbe zobrazuje v opere, ale mozna ne, mrkni na to, az budes mit cas. Dik mobby.
No myslim ze 20 komentarov je uplne super a staci. Ani velmi netreba to uz davat do nejakych uzivatelskych nastaveni. Radsej treba investovat cas do novych zolikov :-)
Mam este napad na zvacsenie poctu poslednych zobrazenych komentarov na stranke. Pokial je clovek dlhsie mimo, tak nestihne zachytit vsetky komentare, musi potom preklikavat vsetky ulohy. Aj tak je pravy stlpec pomerne kratky v porovnani s lavym.
Alebo to pridat ako parameter do "Tvoje informacie" ako zobrazenie poctu komentarov, napr: 5-30.