Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
polakanica - vsetci sme stastni ze ti funguju aspon dve pismena na klavesnici a este k tej ulohe cierno biela kedze tam nemozem priamo napisat: V tej ciernote hladaj svoj mozog. Dufam ze som pomohla:P
bude sa to opravovat .. na pocte skutocne vyriesenych hadaniek a ich statistik sa nic nemeni .. chybicka je v rebricku ktory pouziva predpocitavane hodnoty
nie ze by mi chybal diamant ale iba nechapem ze nikto ma napr 194 bodov a ked si na neho kliknem tak vypise napr. pocet vyriesenych hadaniek: 193 ale u inych sa tieto cisla rovnaju ako je to mozne?
to sa mi iba zda alebo mi to nepridava body za diamant
predtym sa mi zdalo ze hej a teraz po pridani tych troch uloh mi to diamanty zobralo a ked som ich ziskal naspat tak mi to uz nedalo bod za diamant skus sa na to pozriet dakujem:)
Nedali by se ti zolici dat trosku dal od tech statistik ? :-) pouzivam trackpoint a uz sem se parkrat spatne uklik :-/ .. ale je mi jasne, ze kvuli jedne stiznosti, jednomu cloveku, to menit by bylo blahove :-)(ale treba se za cas sejde vice protestantu)
pracuje sa na tom .. keby vas zaujimalo nieco z technickeho zakulisia tak jedna sa o jednu z najvacsich tabuliek v databaze so vsetkymi vasimi odpovedami ktore k minulemu tyzdnu ich bolo 360 tisic
pokial vsetko pojde podla planu by sa vase odpovede mohli objavit uz dnes
je to presne tak ako hovori hideaway .. aj s tymi chybami
prve cislo je kolko ludi to vyriesilo zatial co druhe je pocet komentarov k danej hadanke ale len tie ktore su viditelne pre ludi ktore hadanku este nemaju
je tam ale nejaka drobna chybka pri pocitani ktoru opravim az na nu pride cas
Myslim, ze pocet komentarov. Aj ked neviem, ako to ma Dartagnan vyriesene, ale mam pocit, ze pri niektorych ulohach je to cislo chybne. Napr v adventure Orbis Numerus Strana 28 je spolu 6 komentarov a mne tam ukazuje cislo 7. Potom este napriklad v Orbis pictus Co takhle dat si spenat mi ukazuje cislo 3 a spolu ich je tam 4. Tak neviem...
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase