Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
bla bla bla jano to ti trvalo dlho vymyslet tolko vyhovoriek? chces vediet preco to pripisujeme tebe? Lebo si to ty!!! A musim uznat ze zhadzovat to na neexistujucu osobu pripadne neznamu ktora udajne zneuziva tvoju situaciu je smutne zufale. vidim ze si sa fakt zlakol a to ma nesmierne tesi.
No vies je tu par faktov ktore tu neboli zatial zverejnene ale hovoria vyslovene proti tebe. Niekto si totiz povedal ze ked si z toho "vyviazol bez ujmy" vezme to do vlastnych ruk a napisal ti na ten mail co tu bol zverejneny. Polakanica diamantovu lupez ani nezacala (sorry ten nick mi pripada ako babsky) lustit, zato sa v tychto mailoch hovorilo len o Al arabbi, tak prepac janicko ze si myslim ze si to ty a nie nejaka fiktivna polakanica. Ked si dostal mail s textom typu"videl som tvoj e-mail vo fore a vsimol som si ze nemas ani al arabiu a poviem ti navod..." neprotestoval si, zato si si niekolko krat pytal priamu odpoved na al arabbiu ked sa ti zjavne nedarilo, pricom raz si sa az vyhrazal, vtipne. Zaujmave ze vo svojom komente kde si myslis ze nikto o tychto mailoch nevie pises opak. Takisto ta usvedcuju tvoje vtipne kometare k al arabbi ktore len dokazuju ze si cital a pocuval tie rady co si dostaval mailom. BTW ale fakt by ma zaujmalo od koho mas prvu cast ulohy kedze na otazku ci si postupoval rovnakym sposobom si neodpovedal a ani si mi nevynadal ze som ta cely cas viedla zlym smerom. No tvoj problem, aspon som ta mohla tahat za nos o to dlhsie. Takisto si v tych mailoch potvrdil ze si to prave ty, ked si napisal "ja uz mam na BQ znicene meno..." a kto iny ho zatial okrem teba mal ? Povodne si sa ani nebranil ze polakanica nie si ty ked to Dartagnan napisal. Jaj a nesmiem zabudnut ze si takisto napisal ze si dal jednoduchost samu na prvu supu za par sekund, to tiez sedi :P Ubohej polakanici si to zjavne este neporadil. No nic , koncim uz so svojim utokom voci tebe, a Dartagnan prip. niekto iny kto by xcel mozem preposlat tych par zaujmavych mailov o ktorych tu cely cas pisem...
Malo ludi sa venuje k diskusiam k danemu problemu,pretoze k nevyriesenym diskusiam bezny uzivatelia po vyrieseni danej ulohy uz nemozu pisat prispevky,prave z toho dovodu,aby neradili ostatnym.(toto mozu len moderatory) A co si si myslel ze dosiahnes tym,magaman kde si? A zaujimalo by ma ako si mohol zmenit polakanici heslo,ked tvrdis ze tvoj nick a nick polakanica nie je jedna a ta ista osoba.
ste sa vsetci uplne zblaznili??? napisal som komentar, ze magaman, kde si, lebo som vymakol konecne niekoho, kto ma vyrieseneho hackera a je online, pretoze malo ludi sa venuje diskusiam k danemu problemu, ak ich ma vyriesene... polakanica viem presne kto je, vyriesil som mu par prikladov, aby sa pozrel na popleteneho hackera, to priznavam... necakal som, ze "pomoc" zobere z tohto konca... napisal magamanovi, to mi povedal, preto som sa nevyjadroval k tym komentarom predtym, lebo som vedel, ze teoreticky to mam na svedomi ja... len teraz to tu zacalo naberat nemile obratky... niekto si zrazu povedal, ze je "kauza jano" a zacal posielat maily komukade a podobne veci, ze mu to prejde cez mna... polakanici som zmenil heslo, nema sem uz pristup.. moja otazka znie-> preco sakra vsetky svinaaciny, ktore sa tu deju pripisujete teraz mne?? vsetky priklady mi trvalo adekvatne dlho, mam mrte pokusov vsade, lebo sa jednoducho snazim, nikdy som si nepytal priamu odpoved, to je pod uroven... tak preco ma tupodozrievate takychto podvodov?
S tym janom by sa malo nieco spravit, pripada mi prilis demotivujuce ked vidim v top 10 cloveka ktory sa snazi prebojovat na vrchol podvodmi namiesto intelektu. Keby radsej ten cas ktory venuje zistovaniu mailovych adries a pisaniu mailov venoval rozmyslanim nad ulohami mozno by sa mu podarilo dostat sa tam, kam sa dostal, bez podvodov.
Nenechajte sa odradit ani si pokazit koli podobnym incidentom naladu. Uz od zaciatku vzniku BrainQuestu podobne pripady sa vyskytovali a vzdy sa naslo spravne riesenie. Koli tomu aj vznikly dve fora k hadankam a to vyriesene a nevyriesene. K niektorym hadankam som musel tiez pridat casovy zamok. Taktiez je pridanych par funkcii ktore vobec navonok nie su vidiet ale funguju v mene spravodlivosti. Dokonca som raz musel pouzit aj ban, ale bolo to len raz. Pretoze nastastie na tento portal chodia pomerne inteligentny ludia ale sami viete ze cim viac ludi tu je tym je to tu roznorodejsie a najdu sa tu vsetky skupiny.
Na kazdu dieru existuje aj adekvatna zaplata a ja sa snazim ju robit tak aby sa dotkla co najmenej ludi a zaroven aby bola spravodliva. Kauza "jano" sa bude riesit. Zo statistickych udajov ktore zbieram sa daju najst velmi zaujimave informacie ktore sa daju zuzitkovat velmi sikovne.
Momentalne pracujem na BrainQueste na par designovych veciach, popritom zbieram nove napady na hadanky a par ich uz mam. Taktiez chcem spristupnit znovuriesenie starych hadaniek (to je tiez odpoved pre mybrave). Az budu nejake noviny dozviete sa o tom.
Este posledna vec. Vsety Vase komentare su samozrejme pre mna velmi podnetne, ci ich uz nechate tu vo fore alebo mi ich napisete na email.
Musim priznat, ze zuzkin komentar ma celkom zaujal, kedze mne osobne prislo zabanovanie ako bezkonkurencne riesenie ^^ Nechat jana nech si riesi ulohy sam pre seba bez umiestnenia v rebricky poctivych ludi mi pride ako naozaj genialne riesenie...
No keby to zaviselo na mne tak uz aj smudla by tu davno skoncila....... no jano ma zjavne chory mozog a skoda ze sa taky magor ktory len otravuje ostatnych vyskytuje medzi normalnymi ludmi v tabulke....Normalne az ma chyta chut sa odregistrovat aby som s takym clovekom nemusela zdielat jedno miesto na monitore
Mne by sa celkom pozdavalo riesenie keby bol Jano odstraneny z tabulky nech si lusti ulohy len pre zabavu a neprovokuje svojou pritomnostou nas ostatnych, sice by sa mohol znova zaregistrovat ale myslim ze niekoho kto riesi ulohy zrazu mimoriadne rychlo s rovnakou IP, pripadne preskoci dolezite kroky ulohy nie je az take tazke odhalit....Hoci ani ten ban by mi nevadil...
Takze. Uz niekolko dni s napatim a nervami sledujem kauzu "jano" (resp. jej kryci ekvivalent "polakanica") a hrdinsky odolavam vsetkym impulzom, aby som si uchoval svoj nestranny postoj a predovsetkym zdravu mysel. A musim priznat, ze do dnesneho dna sa mi to darilo viac ako dobre, az kym spominany "pachatel" nezasadil fatalny uder do mojho stavu blazenosti a pokoja a hlavne tolerancie...
Neber to osobne jano, ale clovek, ktory nema hanbu, vyslovene spekulativnymi a neetickymi metodami, sa vysplhat az na vrchol rebricka, ktory svojim povodnym zamerom ma odrazat urcitu intelektualnu uroven a hlavne zrelost a vyspelost, u mna jednoducho nema pochopenie. Si opakom toho, pre co bol tento portal povodne vytvoreny, a zaujal si miesto medzi ludmi, ktori sa poctivo vysplhali az na najvyssie miesto svojou inteligenciou a trpezlivostou, a nie podvodom a hlupostou. Osobne si myslim, ze si to miesto nezasluzis, a byt autorom tohto webu, u mna mas urcite ban. A cudujem sa ti, ze sa za svoje spravanie vobec nehanbis a neprejavis ani trochu pokory, a drzo hladas stale novych a novych "intelektualov", ktori by ta posunuli vyssie k miestu, kde by si vsetkym mohol konecne ukazat tu svoju ubohost. Bravo!
Zda sa mi ze podaktori maju cudny pristup k rieseniu uloh kedze tento server nie je o tom kto bude na prvom mieste ale aby sme sa zabavili a poucili. Mna teraz tiez niekto (pravdepodobne mlady muz..) oslovil 17.7 -az dnes som si to vsimla - ohladom strany 28,mam podozrenie ze je to ta ista osoba o ktorej sa tu uz hovorilo.
Uz som si davnejsie vsimla - a nielen ja, ze niektori ludia zrejme prichadzaju k rieseniam "netradicnejsimi sposobmi", ale ked to niekto prezenie a tak sa dostane az na vrch tabulky...Je to nefer voci ostatnym
Fakt by me docela potesilo, kdyby sli vyresene ulohy vyresit znovu. Treba v Diamantove loupezi byla spousta pekny uloh, a to jak jsem je vyresil jsem uz skoro zapomel... planujes neco takoveho zpristupnit?
Veru citam to tu a obcas sa clovek pobavi obcas sa nestaci divit.
Zuzqa> dobra uvaha s tym emailom, hodil som tam hviezdicky. Magaman> mal by si dostat fairplay hviezdicku ;) jano alebo polakanica> kedze si jedna a ta ista osoba, dufam ze to nie je ziadna porucha osobnosti ;) prosim nepytaj sa na riesenie, od cloveka ktory je v prvej desiatke by som cakal solidnejsie spravanie. mimochodom raz za rok davam zlateho zolika .. na vianoce. Takze je aj taka moznost ;)
magaman to je fakt inteligentne takto zverejnovat ten mail pre ludi ktori hackera maju(pripadne daco ine) a budu chciet od jana za nieco vymenit, no ved ked postupi aspon budes vediet preco a ako ta predbehol....
Jano: co odomna chces? popleteneho hackera na vymenu za alexandra ako si mi dnes pisal mailom z adresy *****@*****.***??? neviem odkial mas moj mail, asi si ho tipol, ale ja s nikym nic vymienat nebudem, nieje to fer voci ostatnym uzivatelom, prajem pekny den, pozdravujem dartagnana, snad to tu cita ;)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase