Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
dartagnan-> mna by zaujimal tvoj uprimny pohlad na to, ako ma obvinili a ci si myslis, ze aj ta afera bola spravodliva... walrosove priznanie je dokaz toho, ze s nim nemam nic spolocne...
hideaway, zuzqa-> tentokrat sa vas pytam, ci si stale myslite, ze som ten pokrytec, za ktoreho ste ma vydavali...
to bude asi tym pocasim, je take depresivne
takze sa vsetci ukludnite, dospely si mozu dat panaka, deti kakauko a vsetci nohy v teple ;)
ziadne komentare mazat nebudem i ked by bolo mozno fer niektore presunut do tohto fora kedze sa netykaju hadaniek kde prave sa nachadzaju
nemyslim si ze by sa janovi udiala nejaka velka krivda ani ze komentare mohli nejako vazne poskodit jeho cest .. je tu demokracia kazdy moze napisat svoj nazor. nie je to tak davno co jano tu mal peknu aferu a mal to skutocne nahnute .. na to uz niekto zabudol
pred chvilkou sa mi walros ospravedlnil a poziadal ma o zlucenie loginov walros + gimli, zaroven aj so statistikami. tomu hovorim skutocne ferove spravanie a u mna je to pre dnes riesitel dna .. ak mate este niekto nieco podobne nasrdci , napiste mi
hideaway->po prve, povedal si, ze ak sa zmylis, osobne sa ospravedlnis, neviem, kto tu seba zapiera... je to smutne... vyriesil si par prikladov a teraz ides riesit nas? ak ma naozaj takto vnima viac ludi, odidem...
zaroven fakt uprimne od vas chcem, od vsetkych, kto si o mne vazne mysli, ze som ten, ktory tu vseko riesi necestne a pokrytectvom... ak vas je vela, nebudem vam kazit pozitok z bq a odidem...
gewaim-> zaklad vyriesenia stegano ulohy je ulozit si ju... potom sa uz len treba s tym hrat, na to dojdes, len to chce cas... mimochodom, gratulujem k prelomeniu... :)
pri niektorych stegano sa moze hodit nejaky program na grafiku ale nic specialne ja osobne preferujem photoshop alebo pripadne gimp :) gimp je super na .gif subory ale to som trochu OT
inak btw. ta anketa o veku by bola super ale este lepsie by podla mna bola moznost zobrazovat vek priamo v profile :)
Tak konečně jsem to prolomila a přišla jsem na první dvě Stegana. Co mám ale dělat, když to není vidět jen tak? Používáte nějaký speciální program? Protože já jsem to zkoušela odkrýt a akorát mě z toho bolí oči :-)))
Gewain - neviem ci ta to napadlo ale kedze nemas ani prve tak asi ne... stiahni si obrazky do PC a pozorne si ich prezri zblizka. urcite vylustis aspon take na ktore ti staci zrak ;)
gewain-> syberiu poznat nemusis, hesla najdes tak, ze "desifrujes" obrazok, hladas v nom nieco ine, co je v normalnych obrazkoch, a toho sa potom chytas... to iste sa tyka zvukov...
Potřebovala bych poradit, jak mám řešit Stegano. Vím, že je něco schovaného v obrázku nebo v hudbě, ale stejně nechápu, na co mám vlastně přijít, jak to hledat... Chtěla bych hlavně vědět, jestli je náhoda, že se několik Stegano váže k Syberii a jestli mi nějak pomůže, když ji budu znát, nebo to není důležité. Díky předem.
spolok hadacou veku-> moja prva reakcia na vela veci je najprv vyhybava, aj ked planujem odpoved raz zverejnit...
hideaway-> vobec mi neprekaza, ze tipujes vek, ktory aj mam, je to normalne... 16 rokov je nahodou krasny vek... :)
skor by som povedal, ze tymto vyrokom nam ho jano len potvrdil ^^
..a hoci by to tych 16-17 predsa len nebolo, dovolil by som si tipnut, ze viac ako 18 to urcite nie je. Ale je to len spekulacia, a urcite tym jana nechcem nijako urazit, len jednoducho u mna vyvolava taky dojem. Inak, mna skor trapia otazky typu, naco chce niekto vytvarat anketu o veku, ked sam ho nema v umysle prezradit, hm...