Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Pretože:
1. Vianoce sú nepohyblivým sviatkom
2. minulého roku bola rovnaká akcia tiež 24.12
3. tradície treba dodržovať
okrem toho, keby som spravil výnimku zožrali by ma užívatelia ktorí to nestihli minule Vianoce a môžem Ti povedať že ich bolo dosť .. bolo to hlavne preto lebo nečítali novinky na servery alebo dlho na BQ neboli. Tohto roku ale predpokladám že sú na to pripravený.
Mimochodom vždy je plno možností ako poslať email, existuje mnoho zaujímavých služieb, nehovoriac o tom že dnes je možné posielať a primať email aj z mobilu.
Nebudem predsa sám robiť to čo sa mne nepáči :) A neviem ako vy ale ja idem po darčeky až dneska. A keď sme pri tých darčekoch a Vianociach, pamätníci z minulého roku si pamätajú že som rozdával zlaté vianočné žolíky. Keďže to malo veľký úspech rozhodol som sa že z toho spravím tradíciu a tohto roku v tom budem pokračovať. Pravidlá budú nasledujúce:
Každý z Vás môže dostať zlatého žolíka.
Podmienkou je poslať 24.12 email na vianoce@brainquest.sk, počíta sa čas odoslania emailu. Emaily ktoré prídu skôr alebo neskôr nebudú mať nárok.
Zlatý žolík dávam vždy jednej osobe, pre jednu hádanku podľa vlastného výberu.
Táto nápoveda bude ale nadštandardná a postavená tak aby Vám pomohla tu hádanku vyriešiť.
Použitie tohto žolíka sa Vám zobrazí aj v štatistikách.
Aby bolo niečo za niečo, ďalšia podmienka je aby ste mali vyplnené všetky osobne informácie v BQ vrátane obrázku.
Dôležité je aby ste mi email poslali z rovnakého emailu aký budete mať uvedený v BQ
Do emailu mi napíšte na ktorú hádanku chcete dostať zlatý žolík a zároveň pokiaľ ste už s danou úlohou došli. Čo všetko ste už vyskúšali a podobne. Je to preto, lebo každý dostane žolík na mieru.
Odpovede Vám budem posielať postupne. Takže ich neočakávajte v ten istý deň.
Príjemnú zábavu a pekné sviatky Vám prajem.
iq testy na webe sú absolútne nespolahlivé, ale niekedy keď na nejaký naďabím a vyzerá dosť zaujímavo, tak ho skúsim.
p.s. v Mense som bol asi pred 10 rokmi, výsledok celokom dobrý ale na členstvo to nestačilo
este by som mohol dodat, ze dokazal by som zistit aj kto to bol alebo kto jej pomohol ale za tu namahu to nestoji
[18.11.08 21:18:40] Mi teda trvalo kym som tvoju princess nasiel. Az na 626 mieste, bola len jeden den na BQ a vyriesila 40 hadaniek. Skutocne za nerealny cas takze je jesna ze je to podvod. Skratka niekto kto uz poznal spravne odpovede. Niekto kto uz ucet tu ma alebo niekto kto tu ma ucet mu radil. Neda sa tomu moc zabranit. Jedine co mozem spravit je ze oznacim/odstranim podobne ucty aby nekazili statistiku a nerozculovali ostatnych. Niekedy v buducnosti.
Zatial, be cool, be ready, be Brain Quest ;)
(podobnost s istou hadankou cisto nahodna)
Dnes pridavam nove hadanky. Podla toho ake diamaty miznu mozete prist na to ake hadanky mozete ocakavat. Pokial sa nic mimoriadne nestane, dnes ich aj budete moct videt a zacat zapajat nove mozgove zavity.
[17.11.08 09:19:20] Som cakal kedy si to niekto vsimne :) Pridavam nove hadanky, momentalne do orbis pictus, preto zmizli fialove diamanty. Coskoro budete mat moznost ich ziskat spat.
Dartagnan: Vdaka ^^ Spominany WeChall poznam, ale od registracie som sa tam velmi neukazal. A absolutne by ma nenapadlo, ze sa tam nalinkuje BrainQuest! Takze vdaka za typ ^^ Inak vidim, ze sa cinis a urcite popracuj na anglickej verzii, to ti zdvihne rating, pocet uzivatelov a nakoniec aj konkurenciu. Drzim palce!
A ja asi zacnem pomaly prevrtavat ostatne portaly ;) Pamatam si, ze po vzniku WeChall, tam boli prepojene len 4 a dnes ich je tam o desiatku viac...asi sa preto nudit nebudem ^^
hidaway si borec ! o tom nie je pochyb :)
si zaregistrovany aj na wechall.net ale si si do profilu este nepridal BrainQuest, ako to ?
Pre vsetkych co o tom neviete. Zatial som tam videl len hideawaya a mybrave. Stranka www.wechall.net zdruzuje stranky s hadankovskymi tematikami. Momentalne je ich tam 14 prihlasenych medzi nimi je aj BrainQuest ako jediny cesko-slovensky portal. Pokial viete anglicky a mate chut chodte sa tam prihlasit.
Naco je to dobre ? Po prihlaseni si nalinkujete portaly na ktorych hrate. Potom mozete vidiet ako ste na tom v rebricku celosvetovo. Napriklad mybrave je na BQ na 12. mieste pricom celosvetovo na 46. Taktiez je tam rebricek podla statov, naprkilad slovensko je na 22. hlavne koli hideaway a cesko na 15. Takze pokial ovldate spominanu anglictinu prihlaste sa a pozdvihnite v rebricku svoju vlajku. Za BQ sice moc bodov momentalne nie je pretoze nie je v anglickom jazyku ale mam v plane portal prelozit.
Aj ked je to totalne irelevantne, ale dnes sa mi konecne po roku podarilo vyriesit najtazsiu ulohu na www.hackquest.com a tym padom som ziskal specialny diamant ako jediny non-admin uzivatel ^^
Aj ked cas riesenia je nejako zabugovany... :/
http://www.hackquest.com/user.php?op=userinfo&uname=hideaway
Ak ti môžem poradiť, tak na Valadilene ho je určite škoda.
Možno by nebol zlý nápad spraviť platenú nápovedu :
pošli SMS na číslo ... bla bla ... a obratom dostaneš nápovedu
:) :) :) :) :)
Inak neviem, ako to chce Miki stíhať, keď mu príde na Štedrý deň 100 e-mailov so žiadosťou o vianočného žolíka:) Ja sa neviem rozhodnúť, či ho minúť na Icarusa alebo Valadilene:(((
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase