Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan>Ale to neni pocet uzivatelu. To je pocet pristupu z dane zeme ...
Neda se vyjet i tabulka, jake je rozlozeni registrovanych uzivatelu podle zemi?
Jen tak pro zajimavost :)
Keby Vas zaujimalo odkial pristupuju ludia k BrainQuestu a kde najviac sa im rozsvecuju mozkove zavity je mozne vidiet z tejto satelitnej snimky. Zaroven pod nou je tabulka kde je prvych 16 krajin.
Statistika ukazuje udaje za posledny mesiac, teda Januar 2009.
Ahoj vsem, zaregistrovala jsem se na WeChall, o kterem jsem se dozvedela z tohoto fora, a vyzkousela jsem si hadat i jinde (i kdyz se mi zatim moc nedari). Je super, ze BQ je soucasti. Jen bych mela apel na vsechny, kdo jsou na WeChall zaregistrovani a nemaji tam vlajecku, at si upravi ucet, at ta nase zemicka trosku popoleze (momentalne je tam jenom 5 Cechu).
Kedze tu nefunguje nic take ako privatne spravy, chcem sa takto verejne opytat uzivetela Aidam jednu netradicnu otazku. Nehraval si nahodou Dotu za klan nEph? Totizto je tam napadna zhoda nicku :)
Dartagnan>Diky i kdyz to byla moje chyba :) Tenhle rebus jsem spatne pochopil :)
celkem je 159 hadanek a ja mam vyreseno 73% ...
Takze vlastne je to spravne ...
159 hadanek + 82 hadanek (adventurky) z kazde mam vyreno neco.... :)
Zbytecne jsem prudil :(
Mam pocit, ze "score" pod hadankami neukazuje spravne:
Mam tam strasne dlho 159 vyriesenych hadaniek a po vyrieseni hadanky sa cislo nemeni. pritom v statistikach to funguje spravne
Rok sa stretol s rokom a ja vam tu zelam vsetko najlepsie, nech je pre vas dalsi rok uspesnejsi ako minuly, vela vyriesenych hadaniek a hlavne radosti do ich riesenia :)
ejsi> dobry napad, zapisnik by som mohol spravit aj ked uz nieco podobne tam je .. a to ze vidis aspon tvoje predchadzajuce pokusy
fantasy> prislo priblizne 40 ziadosti o vianocneho zolika, zatial som stihol odpovedat priblizne na polovicu a zabralo mi to cca pol dna, pricom som dotoho normalne doma fungoval a z casu nacas som pri pozerani telky odpisoval :) kedze zajtra ale cestujem na ostatne emaili budem odpisovat postupne, chcel by som to zvladnut do konca tyzdna
gaveston> ano prisiel aj tvoj email aj ked este neprisiel na rad ale dockas sa
Aj ja prajm krasne vianoce. Zial nestihla som poslat mail no aj tak mi dnes svitlo a mam hadanku s ktorou som sa borila dost dlho.Tymto zdravim aj Gavestona. Mam Pascala!!!
Tak nakoniec si mal pravdu Miki, podaril sa mi najst sposob ako ti poslat mail. Dufam ze ti prisiel v poriadku. Neveril by si ake su na Vianoce a hlavne ak cestujes obmedzene moznosti.
Dodatocne sa pripajam a prajem prijemne prezitie sviatkov.
pripajam sa k prianiu veselych vianoc a nezabudnite si davat pozor na kapra- tie zakerne stvorenia ;)...ale vsetko je dnes krasne, tak sa nicim netrapte a spomente si ako ste kedysi verili na jeziska (pre tych co pochybuju- je skutocny!)
dostal som taky napad : co tak spravit ku kazdej hadanke nejaky zapisnik, kde si mozem zapisovat veci co ma napadnu, co som skusal,ake som nasiel suvislosti, poznamky atp. :) velmi mi to chyba :)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase