Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Tak fajn. Bolt mi tú hádanku ukázal. Akurát, nevýhodou je uňho vyššia dátová náročnosť, ale čo tam po nej. O2 nám dalo neobmedzený Internet za smiešnu sumu, tak nech to stojí za to.
[25.03.09 00:46:12] Dartagnan, dnes som skúsil pripojenie cez mobil. Všetko išlo pekne, až kým som nevybral hádanku hipollyte. Text hádanky sa nezobrazil. Dalo by sa popracovať na tom, aby BrainQuest aspoň pri väčšine hádaniek bežal aj z mobilu? Konkrétne sa jedná o Operu Mini. Vyskúšam ešte Bolt.
inak taky navrh, co takto dat do optickych iluzii aj stereogramy? (to su tie obrazky na ktore clovek musi pozerat 5 minut a potom tam zrazu zbada nejaky 3D obrazok) .. odkedy som sa na to naucila pozerat tak to hladam kade tade po nete a nicim si na tom oci :D
DArtagnan, môžeš sa pozrieť na nick přemýšlivá? Neverím tomu, že uhol u Danteho niekto vypočíta za 9 sekúnd. Takisto Hippolyte za 5 sekúnd je podľa mňa blbosť. Tak snažím sa tu riešiť tie hlavolamy až sa mi z kečky parí a mám najradšej blbcov, čo tu už majú poriešené úlohy, ale potrebujú sa ukázať, že akí sú rýchli, tak si tu vytvoria novú identitu a idú akože od nuly.
[13.03.09 14:39:58] No postupne si ma BQ získal na toľko, že som mu ochotný dať svoj najpoužívanejší email. Mám ich viac, kvôli spamu a podobne. Dokonca aj novinky si zapnem. Dúfam, že zmeniť email nebude problém.
bassetek> Dakujem, som rad ze sa ti to paci. Nove hadanky samozrejme sa planuju len v poslednom case bolo malo casu na realizaciu, pricom navrhov uz par mam a celkom slusnych. Napady su to moje a niektore dokonca od uzivatelov BQ. Skusim s tym nieco spravit a v dohladnej dobe pripravit par cerstvych hadaniek, nech sa zase trosku premiesa poradie a tiez diamanty. Kto ma vyplneny email pri registracii a tiez povolene posielanie noviniek dozvie sa o tom emailom.
Já tady musím napsat taky pár slov- především bych chtěla vyjádřít hluboký obdiv za tyto stránky, něco podobného jsem dlouho hledala, protože luštění mě fakt baví.A toto má fakt úroveň-ještě jednou díky!!!
Zároveň mám dotaz, jestli přibydou i nějaké nové úkoly???
A pak jen takové odbočení...Momentálně jsem se zasekla a nemůžu vyluštit absolutně nic...Tak jen každý den nakouknu s nadějí, že mě osvítí a pořád nic...Nemáte někdo nějaký návod na odseknutí... :-)))
dartagnan je to tak naschval alebo je to chyba ze na otazke bol zolik a bol tam aj casovi limit 1 hodina na dalsiu odpoved klikol som si na zolika a hned my zacalo odpocitavat a nejde my zadat odpoved este som nic nenapisal ale
A čo tá slovenská odpoveď v hádanke Granát? Slovenskú odpoveď mi nezobralo, musel som nakoniec až na nejaký 6. pokus skúsiť českú. Inak by som to mal na prvý pokus.
Prečo má ilonka.h na 17. mieste v štatistikách hviezdičku?
[18.02.09 22:38:00] Odkedy sa dajú odpovede zadávať s diakritikou? V jednej hádanke som mal práve za diakritiku problém zadať odpoveď, až potom mi došlo, že diakritiku treba vyhodiť a teraz som nechtiac diakritiku použil v Infinity a zobralo to na prvý pokus
[17.02.09 00:46:04] Pozri si môj komentár v hádanke Granát, nezobralo mi slovenský ekvivalent.
Jerremy> Tabulku ktoru by si chcel vidiet najdes hore v menu pod polozkou "Statistiky". Pokial si si ju predtym nevsimol, nic si z toho nerob, predchvilkou som ju pridal :)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase