Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
cerebrum> proti tomu nemam nic proti, skutocne si si vybral to najlepsie miesto kde o tom povedat .. a ked sa pri tej prilezitosti dozvedia aj dalsi ludia o BQ tak to bude len bonus
Hľadajú sa dvaja/dve skúsenejší/ie riešitelia/riešiteľky rôznych šifier a hlavolamov. Chystáme sa v septembri na terénno-šifrovaciu hru Krtčí norou (www.krtcinorou.cz) a do päťčlenného týmu potebujeme ešte dvoch súputníkov. Ideme prvýkrát, takže kto by si to tiež chcel vyskúšať nech sa mi ozve na cerebrum@zoznam.sk.
Prepáč Miki že si tu dávam takéto "inzeráty", ale kde inde by som našiel toľký rozumový výkvet pokope?
Predchvilkou som zmenil script. Co by to malo pre Vas znamenat je ze pokial otvorite zolika, nebude sa Vam to uz pocitat medzi nespravne odpovede a tym suvisiace zablokovanie hadanky v pripade ze je na nej casovy zamok.
Verim ze to ocenite, skoda ze som to neopravil skor ale vsetko ma svoj cas. V pripade ze by ste zaznamenali inu chybu tak prosim oznamit ju na email.
[22.01.10 22:14:05] Dakujem pekne vsetkym za gratulacie.
Hideaway, dobry napad s pametnou hadankou, samozrejme ze ma to hned napadlo, urcite sa pokusim nejaku vhodnu vymysliet, neviem ale teraz posudit kedy sa mi to podari zrealizovat.
Gratuluju a přeju hodně štěstí do nového života.
Viktorii pak trpělivost s nechápavými rodiči, kterým stále nedochází, že tenhle pláč znamená "jíst," zatímco tenhle "plína."
Mamince přeju klid při vysvětlování tatínkovi, že dítě chce jíst co dvě hodiny, tedy i v noci, a že by mu mohlo dojít, že přebalování se může ujmout i on.
Tobě pak už mohu jen blahopřát k těmto novým hádankám a adventurkám, jimiž Tě život obdařil :-D
dakujem .. rozhodovali sme sa medzi dvoma menami, viktoria a sofia .. samozrejme znalci BQ by hned mohli tipovat ze Sofia urcite zvitazi .. ja by som tiez za to dal hlas . nakoniec som sa rozhodol pre Viktoriu, je to znamenie vitaztva a o tom som sa aj ja s manzelkou par rokov pokusal, dnesny svet nie je jednoduchy .. pre tych co sa chcu este nieco naucit, Sofia aj Viktoria su mena s pomerne dolezitym vyznamom.
M4T3J: no uz som si to checkol nesplnil som posledny(stvrty) vyrok, ale je to v skutocnosti riadne zlozite, bez programovania by to trvalo straaaaasne dlho preskusat vsetky moznosti...