Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
kacabajka> dakujem za tvoj nazor ktory ma inspiroval k tomu ze .. k základným údajom o hádanke ktoré nájdete pri každej hádanke vpravo hore, ikonka štatistiky, pribudla informácia o tom koľko možných správnych odpovedí akceptujem a tiež koľko nápovedi môžete dostať s nesprávnymi odpoveďami.
myslim ze tieto udaje vas budu celkom zaujimat . .zatial tam sice nie je napisane kolko slovne su spravne odpovede ale mozno aj to tam pridam
ahoj
som tu novacik, ale k hadankam by som mala pripomienku. myslim si, ze by bolo fér, keby bolo jasne aspon, kolko slov ma spravna odpoved a v akom jazyku ma byt. iinak je to len strielanie na slepo a logika s tym ma malo spolocne.
matej309> dakujem za navrhy aj tvoje emaily ale takto jednoducho to nefunguje a uz vobec nie vetou rozkazovacnou :) v kazdom pripade az uznam za vhodne hadanky na BQ pridam, v takom pripade ti samozrejme dam o tom vediet a uvediem ta ako autora
Mozno som spravil niekde chybu (aj ked som to kontroloval 3x), ale pri tychto statistikach nam vychadza, ze uzivatelia vyriesili dokopy 293 hadaniek, pricom na BQ je ich iba 291...
Vcera som musel statistiku s uzivatelmi ktory vyriesili hadanky ako prvy este opravit , bola tam chyba za co sa ospravedlnujem. Takze uzivatelia ktory dostali email kde bolo napisane miesto v rebricku aj pocet vyriesenych hadaniek sa ospravedlnujem za mystifikaciu, nebolo to umyslom. Keby ste predsa len niekde objavili chybu nevahajte mi ju hodit do mailu.
[19.07.10 15:44:29] defence > dobry napad, stalo sa
troskuborecek> aj k tomu dojde, aj ked asi uz nie pri tej prilezitosti
diskusiu o hadanke Schwindel som presunul z tohto fora pod samotnu hadanku a Ramiroja mala dobry napad .. hideaway dostal moderatoske prava .. sice tieto prava ho opravnuju naviac jedine pisat do diskusii k hadankam ktore uz ma vyriesene ale aj tak pokial by o to nestal je mozne pravo odobrat
pokial mate niekto zaujem o moderatorske prava aby ste mohli pisat do diskusie k hadankam kde uz poznate riesenie a ste dostatocne ferovi aby ste riesenie neprezradzali ale predsa len chceli obcas niekoho nakopnut spravnym smerom pripadne prispiet najakym napadom kludne mi napiste a ja ked uznam za vhodne pravo moderatora vam dam
[03.07.10 11:37:27] hideaway > gratulujem, leto ti pekne zacalo :)
ess > chysta sa, chvilku to ale potrva kedze na detailoch zalezi a kvalita je dolezitejsia nez kvantita .. medzi tym ste dostali par hadaniek a dnes dokonca 14 videi medzi opticke iluzie na skratenie casu .. verim ze nieco z toho vas urcite zaujme
ontario a zuzkar: tento názor je aj v mene metodkar a ivanst. Metodkar je môj brat a ivanst je môj kamarát, ktorý ma mimochodom priviedol na túto stránku. Samozrejme, že si od určitej úrovne pomáhame, ako už bolo v minulosti spomínané viac hláv viac rozumu. A klobúk dole pred sólistami, ktorí sa dostali do prvej stovky. Nikto z nás troch nie je programátor a ani nemá za sebou školu s matematickým zameraním, preto niektoré úlohy, hlavne z krypta a stegana, mám pocit že sú pre nás neriešiteľné.
dartagnan: tato stránka ma veľmi oslovila nie len rôznorodým typom úloh, ale aj užívateľským prostredím, ktoré je podľa mňa na ďaleko vyššej úrovni ako iné podobné stránky a naučil som sa za tých 50 dní viac ako za posledných 10 rokov. Možno taký malý návrh ohľadom žolíkov. Väčšina riešiteľov sa po určitom čase dostane do bodu, kedy má pocit, že sa nevie pohnúť ďalej. Navrhoval by som žolíkov s časovým zámkom napr. 30 dní a podmienkou vyriešenia ľahších úloh v danej sekcii. Takto by mali v princípe všetci šancu po určitom čase doriešiť všetky úlohy a keďže štatistiky zohľadňujú aj počet žolíkov, tak tí, ktorí takéto nápovede nepotrebujú ako napr. hideaway by zostali aj naďalej na prvých pozíciách.