Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
lubkoko> komentare rucne upravene. v pripade evanesco predpokladam ze to bol omyl, v tvojom pripade to bol "bug" sposobeny grupovanim sprav od jedneho uzivatela ku konkretnej hadanke .. nebolo to upravene pre viac jazykov (uz je to opravene)
co sa tyka dvoch chyb v statistikach, nic som nanasiel, ak nieco mas posli mi na email printscreen
a este ze ked dam statistiky/uzivatelia tak to hadze 2 chyby :)
[20.12.10 22:46:06] pozeral som posledne komentare a vsimol som si ze evanesco napisal anglicky komentar do slovenskej verzie. myslel som si ze sa pomylil. no skusil som potom pridat do anglickej verzie koment a nedalo ho do anglickej ale slovenskej...
hmm....ani som si poriadne "neudrel"....dufam ze na vianoce este nieco pride...
[12.12.10 23:57:43] Jeeeeeeeeeea BOXERSKE VIANOCE to su pre mna ako stvorene ;) dakujem pekne Dartagnan ;) urcite aj Mike Tyson by sa potesil keby o tomto vedel :P
neviem ci to je chyba ale to tak ma byt ale ked som v sekcii adventurky, a kliknem na nejaku konkretnu hadanku npr. momentalne je to al arabbia tak hadanku mi zobrazi ale ta lava lista je uz z kategorie hadanky a nie adventurky
troskuborecek> casto staci chvilku pockat alebo dat refresh a novy obrazok sa objavi, keby predsa len bol s nim problem posli mi ho na mail ja sa pokusim prist na pricinu
Dartagnan, trochu si ma zaskočil. Na úvode bolo, že v sekcii download čaká nové pozadie. Kukám, že aké pekné slniečko zapadajúce a to bol len obrázok patriaci k novinke. Škoda, nie, že by som si chcel pozadie stiahnuť, ale zaujalo ma. Škoda, že ten obrázok nebol zo skutočného pozadia. :-(
Este by som chcel upozornit na zobrazenie statistiky uzivatela. Okrem korektnych riadkov (obsahujucich nazov levelu, datum zac. datum dok. a poctet pokusov) obsahuju aj prazdne riadky so zobrazenym poctom pokusov 0... Priklad profilu: mima007
Aj keď ma BQ obera o spanok, o myšlienky a o nervy, aj ked sa mi o nom pravidelne sniva..aj ked nad macroscopom som strsavila život a chce sa mi plakať pri pohlade na ten obrAZOK (aaaaa). aj tak je Bq NAJLEPšI..milujem ho. DARTAGNAN DAKUJEME ..:-)