Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
sibírski drevorubači-to som fakt len ja zle pochopila to zadanie?? z mojho pohľadu sa to zadanie dalo pochopiť aj inak, v komentoch som napísala ako. Aaach, koľko hodín mojho života drahocenného mi to zobralo.
Kratka rekapitulacia BrainQuestu v cislach za cely rok 2010. Pocet jedinecnych navstev bol 93,580 co je o 18% viac nez rok minuly. Zobrazili sme skoro milion stranok (tu sa nepocitaju samotne riesenia hadaniek). Navstevy prisli z 94 krajin sveta.
Tabulka prvych 10 krajin odkial chodia navstevy:
Slovakia
69,854
Czech Republic
18,145
Germany
1,245
Switzerland
740
United States
588
(not set)
386
France
382
United Kingdom
370
Netherlands
211
Poland
143
Na BQ sa registrovalo presne 2026 novych uzivatelov. Medzi nimi oznacilo ze mame medzi sebou novych 613 muzov a 426 zien. Priemerny vek je 26 rokov
Za rok ste vyriesili 97612 hadaniek, napisalo sa 2099 komentarov s textom ktory by zaplnil 149 stran A4 a pribudlo 20 novych hadaniek.
Všetkým, ktorí sa trápia nad úlohami, trieskajú si hlavu o stenu, ktorí nájdu útechu aj v logických úlohách (ktoré mimochodom mne veľmi pomáhajú pri depresiach), želám šťastný nový rok, a veeľa veeeeľa zelenych fajok s nápisom správna odpoveď.:-)
Dartagnanovi vsetkym ostanym, ktori pomahaju s tvorbou tejto stranky dakujem a zelam v novom roku vela novych napadov aby to tu fungovalo este lepsie a aby pribudali dalsie hadanky, riesitelom kopec dobrych napadov, jasnu mysel a vytrvalost pri rieseni hadaniek a komplet vsetkym navyse este pevne zdravie.
Ahoj vsem, pred nejakym casem se zde psalo o www.wechall.net, nekteri urcite dobre znate ;) Behem vcerejska byla cast WeChallu prelozena do cestiny, zejmena jde o hlavni modul, prihlaseni a registraci. Pro ty z vas, kteri netusite o cem vlastne WeChall je - jde o projekt, ktery sdruzuje podobne stranky jako je BrainQuest tj. stranky s hadankami a navic poskytuje globalni zebricek vsech resitelu. Na WeChall je stale jen 21 Slovaku a 9 Cechu, doufam, ze preklad pomuze, aby se pripojili i dalsi:)
nechcel som pisat pod vyriesene ulohy tak to pisem tu...ze v hadanke kamenna brana je textbox a tacitko ok ale pocet spravnych odpovedi tam nie je len pocet krokov :D
vsetky vianocne zoliky boli uz odoslane
pokial som na niekoho nahodou zabudol prosim nech sa mi pripomenie
co sa tyka hrubych statistik, ziadosti o vianocny zolik prislo priblizne 100, z toho len tri od anglicky hovoriacich uzivatelov, co sa buduci rok dufam zmeni, priblizne 10 z nich som vratil aby si doplnili chybajuce udaje a vianocny zolik nedostali asi dvaja (z inych dovodov)
[28.12.10 10:01:26] vsetky velke fotky som manualne zmensil
obmedzenie podla velkosti budem musiet spravit, tato situacia sa celkom casto opakuje .. funkciu na automaticke zmensovanie mam pouzitu , dokonca aj funguje ale v niektorych pripadoch to bohuzial spadne a sposobi spominany problem
troskuborecek> aha, neuvedomil som si to, ja niektore zbludile a zle lokalizovane prispevky (ci uz zly jazyk alebo zle forum) opravujem rucne aby nebol chaos
vsetci> pre zaujimavost co sa tyka vianocnych zolikov som zatial asi v 40%, tohto roku mi to bude trvat trosku dlhsie, postupujem ale podla toho ako emaily prisli
:D aha, ja jsem muj posledni prispevek vubec nechtel dat sem do fora, ale stalo se to omylem pri reseni hadanky schwindel...myslim ze tu samou vec provedl uz driv i daidalos :)
cerebrum, troskuborecek> tak to je nauzaj zaujimave, ak je to pravda mozno maju nejaku vianocnu akciu, alebo vianocnu chybu :) v takom pripade to mozete vsetci skusit, myslim ze ta hra nie je zla .. nic zlozite, rychlo sa dohra ale je to prijemne spestrenie .. ja osobne som tuto hru pred par mesiacmi, hned ked vysla, kupil pre seba a kedze sa mi pacila tak som sa rozhodol ze ju ponuknem aj Vam ako vyhru
Vyhercovia hry uz dostali, uvidime ci sa im budu pacit.
Co sa tyka vianocnych zolikov tak ich prislo priblizne 100, prvy 0:07 a posledny 23:39 .. takze budem mat najblizsie dni co robit :)
No neuveríte čo sa mi prihodilo. Len tak zo zaujímavosti som si pozrel stránku hry ktorá má byť výhrou vo vianočnej súťaži. Bola tam možnosť stiahnuť demoverziu, tak reku vyskúšam čo je to zač. A veru po troch hodinách hrania a záverečných titulkoch som dospel k záveru že to nebolo demo ale plná verzia :-).
V pravidlach to sice je ale pokial nevyplnite meno a priezvisko budem to tolerovat. V kazdom pripade konkretne meno je neverejna informacia a nikto okrem mna to nevidi. Co sa tyka www, tak tam samozrejme pokial nemate ziadnu stranku nic nevyplnujete.
Do konca Vianocnej sutaze ostava uz len par hodin ! Zatial to vypada ze to bude jednoduche losovanie, zatial splnilo podmienky len 15 uzivatelov.
Pokial ste sa zapojili (alebo planujete sa zapojit) do vianocnej sutaze o hru Puzzle Agent, v statistikach pribudol report ktory Vam ukaze kolko ludi sutazi a ako su na tom. Keby sa losovalo prave teraz, bolo by to jednoduche losovanie, vsetky podmienky splnili len traja.
Takze kto este vaha, ma na to tri dni. Pravidla su vo novinkach. Report je v Statistiky > Vianocna sutaz.
Nie som si teraz ista, ale chcela som pisat koment do anglickej verize, len mi to tu tak divne reaguje na zmenu jazyka. Mozno to je prehliadacom. Ospravedlnujem sa =)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase