Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
No tak jestli je cesta k lesu potrebna tak ja to asi uz nikdy nevyresim a muzu si dat pohov, protoze s cestou k lesu a odvahou jsem vyzkousel uz vsechno mozny i nemozny...
kacabajka: naozaj by som chcel rozumiet slovnemu spojeniu "pozbierat odvahu"....stale mam pocit ze som uz tak blizko, no zaroven mi tu unika nejaka suvislost... odvaha ku zrade?
dakujem, ale mna nakopol Maiky :) to mam odmenu zato, ze som na BQ uz zavisla a furt tu vysedavam..Maiky rozmyslal nahlas, tak ja som pozbierala odvahu a hop, fungovalo to..ps. cesta k lesu je potrebna..
dartagnan: ano, diky, potom som si vsimla, len ja sa rada bavim sama so sebou, ci uz v komentaroch alebo len tak..
Dartagnan
Neprihlaseny
09.01.11 12:16:44
Neprihlaseny
a este sa chcem spytat , ze ked pisem komenty ci uz tu do fora alebo pod hadanku tak ak pouzivam prehliadac google chrome tak mozem napisat len 505 znakov a viac mi uz nedovoli :)
skor ma nakoplo to ze ked oni to maju tak v tom az taky swindel nebude...a hopsa :) jedine co ti tu fakt pomoze je ta odvaha
[09.01.11 12:03:11] presne tak ako vsetci co nestihli ten maikyho koment nadavaju ja som tiez nadaval ze som ho nestihol. Ze chodim tu stale cekujem ci nahodou nieco pred vyhviezdickovanim nezastihnem (zatial sa mi to ani raz nepodarilo ale nestracam nadej :DD) a nic..
p.vr: lobkoko je v tom mimo nás, toho vraj osvietilo počas spánku, aspoň tak píše v komentoch pri vyriešenej hádanke.
[09.01.11 10:42:55] Prečo pri množstve hádaniek chýba ten dzindzík na zobrazenie predchádzajúcich pokusov?
Napríklad som si to v všimol pri niektorých asociáciách, kávový automat a aj pri iných, kde je ten boxík na odpoveď, ale teraz ma v rýhlosti nič nenapadá.
[09.01.11 00:30:42] kacabajka, maiky, lubkoko- gratuluju k švindlu. To spolu někde sedíte a pijete že jste to zmákli skoro stejně??? Škoda že jsem propásnul vaše komentáře než je stihl velitel vyhvězdičkovat:D
Nějaká nápověda by nebyla?
Ahoj som momentalne nadšeny z tejto stranky ale chcel som ti ukazať inšpiraciu nad novov kategoriov lateral thinking puzzles čo osobne is myslim že tu dosť chyba pre prikald by som vybral Jeden muž žije na desiatom poschodí a každý deň zíde do práce výťahom. Ale keď sa večer vracia, ide na siedme poschodie výťahom a potom peši po schodoch na desiate poschodie. Priamo na desiate poschodie ide výťahom iba ak je ešte niekto vo výťahu alebo ak v ten deň pršalo. Prečo?