Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
..ale ma tá hádanka vytáča :) nehaj tak, lubiq, ja nato prídem, neraď mi, nemám z tých komentárov bars dobrý pocit..čudujem sa, že to ešte D. nevymazal..
[26.02.11 10:53:19] ..ako ti mám povedať, že neviem, akú?
no jo, ešte keby ma osvietilo ako ich použiť..hádanku som videla, áno, je podobná, aj názov je celkom navádzajúci, až nato, že som nevygooglila tú funkciu..
to vetinari1: :-D z toho tvého komentáře, hlavně závěru se směji ještě teď, to bylo fakt vtipné...jdu pokoušet ten obrázek, snad mě to nakopne...k lupusovi-jednoduchost sama, nehledej nic složitého, žolíci jsou myslím velkou nápovědou...a potom word...
piol29: :)
ano hq. aj ja som sa natrapil, kym som sa zaregistroval. musis na .com
ale funguje. aj ked sa vsak nezaregistrujes, ta 30.s ti predsa len trochu moze pomoct. v situacii, kde si, dokonca moc.
lubiq78: ajajaj, tusim som ti tie dazdniky poradil az prilis :)
tu pomocku, myslis to ze je tam nejaka dejepisna vlozka? alebo to ze je to na hackqueste? lebo na hq som sa parkrat skusal zaregistrovat a neslo to, ani mail admina uz neexistuje ..
lubiq78: no ved zolik, viem ze jednu funkciu pouzit, mam skupinu 4 funkcii z ktorych viem ze je jedna spravna, ale tie 4 som uz na druhe cislo skusal hadam vsetkymi sposobmi, aj jednoducho aj zlozito ... a dazdniky? hm .. skus si vsimnut pri ktorych farbach ake zvyknu byt pocty bodiek a co tie pocty bodiek mozu znamenat :)
ma byt - co som na konci napisal, .....rano bez kavy a tak to potom vyzera
[25.02.11 08:33:47] bassetek: sorry, jaaj az teraz mi doslo co na konci napisal ;-)
all: nejaky hint k lupusovi alebo box2?bo sa dam aj ja na ten absint,
[25.02.11 08:30:55] bassetek: k tomu obrazku co nevies co s nim, ak si precitala text, takuz to nemas daleko, vsetko je dolezite aj tie znaky medzi slovami aj nazov obrazku, daj si to vsetko dokopy a urcite prides na to, kde je pes zakopany :-)
kacabajka: absint na prave poludnie nie je najlepsie riesenie..usporiadaj si to co uz vies...
piol29:zolik! (tusim posledny) a skus nie zlozito. nenakopnes ma s dazdnikmi?
lubiq78> no neviem neviem, to druhe cislo .. ked som ho nekombinoval nevyslo mi nic .. potom som zistil ze s nim predsa len kombinovat treba ale asi inak ako ja skusam ... neporadis trosku co s nim? :)