Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
bobko> problem s inputboxom a strankovanim vo fore by uz mal byt vyrieseny
zaklinac> problem s pocitanim hintov a rozdielom vo velkosti pismen by tiez mal byt opraveny
no prosim, Cervene skaly si dala pocas pisania mojho nekonecne dlheho prispevku....
[12.04.11 19:37:15] segra, no vidim ze si mi seriozne dala deadline dokedy musim "kalkulacku" dat:) ... cislo 26 je kuriozne v tom, ze mame aj 26 pismen v abecede a teraz neviem ci to ma tento suvis alebo nie, ale zrejme to nebude nahoda....najhorsie je, ze som "kalkulacku" uz riesil podobne ako "tmu" ale nic som tam nevidel:)) no idem sa na to opat pozriet, len neviem ci si vsimat alebo nevsimat cislovky...
a Cervene skaly su podla mna najlahsia uloha v celej VDL, nepotrebujes absolutne google, dobre si precitaj zadanie a na zaklade jedneho slovneho spojenia to das..
teraz sme si vymenili ulohy, ty postupne prejdes VDL a ja budem travit cas pri "kalkulacke"....no snad nie dlho a pred mojim menom nebudu 2 jednotky ale casom len jedna:)) ale tu su aj ini borci, ktori maju podobne ambicie
No bravo vsetkym co dali Cervene skaly na prvy pokus, uz to mam vylustene, ale je to ta najvacsia haluz...
[12.04.11 19:09:42] Riderton> este posledny dotaz....ako sa daju dat Cervene skaly na jeden pokus? nasla som co to je, kde to je, aleee to nie je to co presne hladame....uaaaa sodoma gomora
[12.04.11 18:53:49] Jeee nechcela som byt za neprihlasenu pandu, ale snad je jasne ze som to pisala ja :p
Neprihlaseny
12.04.11 18:52:50
Neprihlaseny
Riderton> presne tak, baru uz bolo dost ;) ale som si myslela ze potom sa to uz rozbehne rychlejsie a vidim ze za barom je dalsia "mnamka". Hlavneze viem co to je aj kde to je. U komentaru z kalkulacky je dolezite c.26, ze si to ty :) a pozeram ze k prvemu miestu to mas za par, tak sup sup nech je kalkulacka do Velkej noci vyriesena, najlepsie este dnes :))
segra> vidim, ze ta to uz "v bare" nebavilo a posunula si sa dalej, gratulujem, nakoniec som tipoval spravne, ze pred Velkou nocou to das aj ty....ale stale premyslam, nad tou "kalkulackou" co si sem do fora dala...teraz neviem ci je dolezite cislo 26 alebo 114 alebo obidve..alebo ci je este nejake alebo....zacinam mat pocit ze tie cislovky tam nehraju ziadnu rolu...uvidim dokedy mi tento pocit vydrzi a nahradi ho pocit dalsi
Dartagnan, v tych novych statistikach mas malu chybu. Ked zadam slovo na ktore dostanem hint s roznymi velkostami pismen tak mi to kazde jedno slovo zvlast zapocitava hint. V zelenom lese mam tak teraz 10/9 hintov ;). Inac good job so statistikami, konecne nemusim zadavat tie iste slova kvoli jednemu hintu.