Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan, ako mozme vidiet, moderatori su zjavne s novou kompetenciou nad mieru spokojni a hviezdickuju co sa da.... len kto bude hviezdickovat ich....ale je pravda, ze s cenzurou suhlasim a netreba prezradzat navyse.
Vsimol som si, ze diskusia sa vzdy rozviri s prichodom novych hadaniek, teraz je tu trochu utlm....co z toho teda vyplyva?
[14.04.11 22:29:50] a jo, netreba ist ziadnym smerom, ale zostat
[14.04.11 22:29:19] bassetek> rada by som, ale neviem, co napisat, aby to nedoplietlo a zaroven, aby som nebola vyhviezdickovana ... je to ozaj svindel a zrada a mozno ***** a byt dostatocne zufaly
15.04.11 12:46:47 - Dartagnan : prva skuska noveho cenzurovacieho nastroja pre moderatorov .. btw v texte skutocne toho bolo trosku viac nez je vhodne
Suhlasim s p.vr ale nepovazujem to zatial nijak vazne kriticke. Pravda ale je ze sa diskutuje uz hodne (co je fajn) a nestiham uplne vsetko sledovat takze moze mi nieco lahko ujst. Preto uvazujem o nastroji ktory umozni samotnym moderatorom v pripade potreby cenzurovat niektore prispevky. Samozrejme za nejakych okolnosti.
lubiq78: stale nie som presvedceny o tom ci je to spravne .. dajme tomu este chvilku cas a uvidime.
Jsem rád, že se tady tak hezky rozjela diskuze, ale myslím, že při tom někteří asi zapomněli na:
"Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho."
toto mi nerobte, ten tlak je silnejsi a citim ho dost intenzivne...asi budem lutovat ze som sa nerozhodol pre studium mediciny a nasledne psychiatrie...pretoze inak by som pochopil danu suvislost a zapojili by sa obidve hemisfery....ako je mozne ze niekto da nejaku hadanku na prvy sup a iny sa tym trapi nekonecne dlho a zase naopak....dartagnan, podla mna by si mal spravit aj rebricek TOP 10 najoblubenejsich hadaniek, tak ze dany uzivatelia by zahlasovali (samozrejme od isteho poradia v uspesnosti)
Ridertooon vidim ze si dal na moje slova a utocis na Nr.1 ;) ku tvojmu problemu - myslim ze sa niekto pytal, ci je 26 slov v riadku nahoda. Nie je! a sup nech uz vidim 316 u teba :))))
metodkar> som rad ze zacinaju diskutovat aj ti, co diskutovali menej, no kedze mam aku taku euforiu s vyriesenia danej ulohy, napisem ti ze*****....ale kedze v TOP 10 sme ti najsutazivejsi, tak hned vyuzijem situaciu a mam otazku na "kalkulacku"... fakt je *****? pretoze nic mi z toho nevychadza, treba sa zamerat na jednotlive vety a ich odpovede alebo treba vybrat spravne pismenka? treba obidva riadky "sparovat" ?verim, ze tvoja odpoved bude obohacujuca:)
bobko> takto to nevnimaj, na BQ su 2 typy ludi, ti co diskutuju a nahlas premyslaju o hadankach a ti co si to len citaju a nenapisu ani slovo, no diskusia ich vela krat privedie k rieseniu... no osobne zastavam nazor, ze diskutovat treba, inak by bol cely BQ neosobny a fadny...a k rychlym sipom, no co ti poviem, ty si ma inspiroval, dokonca si napisal "co" by mala by odpoved...