Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
ancika.p - děkuji, ani nevíš, jak jsem ráda, že to je za mnou...
[27.04.11 20:59:50] no ten sluneční kůň - to je zase něco na moje nervy...já mám pořád tušení, že se musí písmenka změnit, jink z toho nejde nic smysluplné složit ...
piol> tak uz vsetko vies a chce to len napad, co s tym. Zato ja v slnecnom konovi neviem vobec nic, ani len to, ci sa pouziju vsetky pismenka alebo len niektore
piol> zvlastne, ze Kalkulacku este nemas, kedze sam si poukazal na to, ze v oboch vetach je po 26 slov .. mna nakopol ten zahviezdickovany komentar od 2SimS (a to si nie som ista, co je zahviezdickovane)
jaksi mi posledná zebra prestala existovať..cez Mozillu, Opera či Explorer mi BQ ani nenačíta, sganda velikánska..môže mi to niekto vysvetliť? napríklad Joker alebo Bizarro ale určite nie obaja naraz a potom ak Sinestro, tak aj od Zoona chcem odpoveď..o.O