Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
[05.05.11 09:58:36] trapim sa s exorcistom... mam spravene to co treba spravit na zaciatok aby som nieco uvidel, vidim to a cital som tu kdesi vo fore ze realne nazivo by som s tym niecim hned vedel co robit a hned by som vedel heslo, no ale v PC tam nic nedokazem precitat
Já jsem se právě vrátila z bratislavy:-)) Super atmosféra, hala a organizace- vše na jedničku..držím palce při dnešním zápasu a zítra jedu zase!!Nové hádanky na téma hokej by byly super :-)))
:-)) dobry koment p.vr, priznam sa ze ja som chlapec z niziny kde su vinice a vino, ktore zboznujem cize ja osobne borovicku vobec nemusim za to vino aj hektolitre:)) a co sa tyka dramy, tak to nas caka asi zajtra s nemeckom, kedze nemci odrovnali rusov....
No byly to sice nervy a taky trochu se štěstím ale výhra se počítá;) Mimochodem průběh zápasu skoro stejný jako slovensko-slovinsko... aspoň je vidět jak jsme si podobní:)
Ale slovákům to celkem přeju. Titul na domácím ledě by byl určitě super(to byste se v borovičce asi aj koupali co :D)
pripajam sa k vetinari. ved posledne hadanky boli uvedene v aprili, tak v maji by tiez mohli byt nejake, nie? hoci, preferujem kvalitu pred kvantitou. takze nie za kazdu cenu musia byt 1.maja nove hadanky. ***** by napr. 8.maja...