Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Nejaký malí hintík k "Hotelovej izbe", "Druhému začiatku" a "Exorcistovy" by nemohol niekto dať?
[21.05.11 18:09:36] Škoda že som to neuhádol už včera, odpoveď by sa super hodila k dátumu a udalosti čo bola...
[21.05.11 15:13:20] Takže pohoda, givl som už pochopil a už viem aj čo s tým urobiť. Dík za hint.
[21.05.11 07:09:35] zuzkar tie hviezdičky si si tam dala sama? Ja som to čítal všetko pekne pomaly cca od strany 35 až po 1 a o vzniku givl tam nieje nič čoho by sa dalo chytiť. Jediné čo som získal je zopár indícií k iným hádankám a červené oči :)
no zatial nic, ziadna katastrofa okrem tej ze som sa v mayi zasekol, ale to asi vplyv na beh sveta asi mat nebude, teda pokial sa nejedna o efekt motylich kridel. Tak dobru noc vsetkym sovam, a dufam ze sa rano zobudime :-)
[21.05.11 00:20:23] no ako to tu uz D. raz napisal ze niektore rady by si zasluzili byt samostatnymi hadankami
vzhladom na fakt, ze cely net je zaplaveny informaciami, ze 21.maja bude koniec sveta, ktory hlasa nejaky fanaticky sialenec z USA a samozrejme kopec ludi tomu aj uverilo, tvarme sa ze tomu verime aj my a na pocest zaniku BQ to chce nejaku specialnu hadanku (typu Schwindel) alebo BQ bude medzi vyvolenymi, ktori to preziju?:)) ja verim, ze to prezijeme vsetci :)
no mohlo by to tu ozit, aj vieme liek na to, len ci velitel stiha, mohlo by nieco pribudnut, ale ako tu uz bolo napisane lepsia kvalita ako kvantita, posledne pridane konspiracie a crypta aj orbis pictus boli velmi dobre, aj co sa tyka obtiaznosti (aj lahsie aj narocnejsie), aj originality.
Dartagnan: napadla mi taka hlupost, ale mozno by to viaceri privitali, aspon ti co uz maju vacsinu hadaniek vyriesenu.. nedalo by sa cosi take naprogramovat ze by vlavo sa dalo prepinat menu ci chcem zobrazit strom so vsetkymi hadankami alebo len s nevyriesenymi?
pozeram, ze sa tu o sebe dozvedame stale viac a viac, co je dobre, pretoze BQ tymto zvysuje level
p.vr mam taky pocit, ze u teba sa tie prilezitosti na zapitie nejako mnozia (hokej, narodenie dietata...) gratulujem