Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
zuzkar: veď začínam od veľkých písmen, aj pekný cyklus mi s toho vychádza a stále je to len hatlanina čo nemá zmysel :)
Pri koníkovi ťažko radiť bez toho aby sa už neprezradila podstata. Ale že si to ty, tak veľké písmeno je ti nanič.
zuzkar - chcel som odpovedat, za vas vzdy s radostou nakopnem, ale to by asi nevyznelo najlepsie...takze, vzdy vas rad trosku posuniem, hoci teraz netravim tolko casu ne nete ako v zime. ale sam velmi dobre viem, ze som obcas potreboval povzbudit a posunut.
a kde je kacabajka, veru netusim...
gazopa
Neprihlaseny
15.06.11 20:45:02
Neprihlaseny
tak novym riesitelom orbis pictus vobec nezavidim ...
zuzkar: ten kôň ma neskutočne sr*l, lebo som tipoval že to bude jednoduché (je to jednoduché), len dostať ten správny nápad trvalo trochu dlhšie. Nestrácaj nádej, brute force mi trochu pomohla (možno aj tebe) a dal by som to aj touto metódou, ale skutočné riešenie je originálnejšie a hlavne jednoduchšie. Ešte že mi to trklo v čase keď som mal cca 50% slov, lebo by ma to mrzelo že som to neurobil tak ako to autor zamýšľal. Teraz ešte osvietenie v termitoch a v dáždnikoch... asi idem na WC tam mi to myslí :)
pmasarik, to máš pravdu, diskuse je potřebná, já už jsem taky strávila moře času čtením a otravováním spolupracujících a známých..pomalu přede mnou všichni mizí...tak vzhůru do luštění :-))
Tý čo diskutovali vtedy, vedeli o čom je reč a mne sa to teraz ťažko dáva dohromady (už som stratil čítaním a chápaním súvislostí kopec času). Preto je potrebné rozprúdiť diskusiu aj teraz :)
bassetek: ja mám rád nárazovú zábavu, takže chcem vedieť ako sa čo rieši hneď, nie za rok, alebo dva :)
A ak tu bude mŕtvo tak sa nikto nepohne v pred... pred pol rokom to tu vrelo a všetci čo sa zúčastňovali diskusie sú v rebríčku vysoko, takže diskutovanie pomáha :)
basstek: ja kaslem na vianocneho :D dam to bez neho, dufam, a pridam sa k masarikovi.... tiez som presiel vsetkych 7 obrazkov metodami do teraz pouzivanymi v karegorii stegano + detekcia h... a nenasiel som nic
Možno niečo prezradím, ale veď čo už, môžeš to za*****.
Prezrel som hlavný obrázok, všetky skrutky, rámček okolo úlohy, CSS súbor a všetky obrázky v ňom, poskúšal som dokonca aj RGB farby textu... HTML a CSS viem písať z hlavy tak už pochybujem že mi niečo uniklo v tomto smere.
Slnečný kôň: skákanie nikam neviedlo, brute force som zistil asi cca jednu vetu, ale aj tak mi to nedáva žiadny zmysel čo sa týka ako túto vetu získať skákaním... kde je teda pes zakopaný?
Icarus Umbrellius: mám cyklus ktorý nedáva zmysel, ale viem že je to správny smer. Som blízko či ešte ďaleko?
Alexander II: a kde je v tom ten žolík? Prezrel som všetko a okrem toho nápisu tam nieje nič podozrivé...
all > opravil som (aspon dufam, na FF to uz funguje) pridavanie komentarov kde v niektorych prehliadacov nebolo mozne vlozit viac nez 255 znakov
lubiq78> ziaden zavazok, vyhlady niekolko ale bohuzial nestiham ani v praci ani doma a to sa mi zachvlku blizi dovolenka .. pokusim sa ale nieco s tym spravit pokial to bude v mojich silach (od vas uzivatelov uz mam pomerne velke mnozstvo skvelych napadov)
ksenho> v macedonsku je uradny jazyk macedonsky ale vzhladom na velke mnozstvo albanskej narodnosti tak su tam nejake ich vydobitky .. nieco v zmysle madarskej mensiny na slovensku .. cisla a percenta nie su podstatne
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase