Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
zuzkar aj ja sa čudujem... poď diskutovať o termitoch keď moja žena nechce :)
Tipujem že máš len to čo ja, nezmyselné "smetí" začínajúce ako keyis, čo bude asi riadka blbosť a treba to urobiť inak. Ale ako? Hmmmm?
Pekné video pri tom Oscarovy ja som to vyriešil úplne inak, toto som fakt netušil že sa to dá aj takto urobiť :)
Dúfam že si čoskoro pozriem aj video pri termitoch, lebo tý su teraz moja nočná mora :)
[17.06.11 21:24:38] bassetek: nepozeráš sa správnym smerom, skús to inak, to čo robíš nikam nevedie.
Oscara proto, protože jsem si chtěl ověřit přesný postup řešení.
Návíc mě při Oscarovi napadnul námět na nové stegano a tím bych se ujistil že to tady nebylo použité. :)
D: skvely napad, asi mi citas myslienky, lebo som sa ta chcel spytat, ze ako sa to malo riesit original, kedze to skoro kazdy riesil inak, po svojom,....a este viac ma tesi ze metodu som uhadol, aj ked moja realizacia bola taka drevorubacska