Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
pmasarik> tak som rada, ze aspon niekoho pobavilo ... to bol taky zufaly vykrik, lebo zatial ziadny napad nikam neviedol a hinty k tomu nie su, kedze je to asi tak lahke, ze ich netreba
zuzkar ani nevieš ako som sa schuti zasmial pri tvojom komentári o zakódovanej správe :) Naozaj výstižné... (nehľadaj v tom pomoc, fakt si ma len pobavila)
Dartagnan vitaj s5. dufam ze sisi od nas oddychol.
ale dovolenka skoncila (dufam, ze si nabral aj nejake napady, okrem sil) a verim, ze uz chystat dalsie hadanky...
;)
Dartagnan-vítej zpět předsedo. Trochu nám zlobí cenzura(už i ve firefoxe). Je to popsané na předchozí straně.
bobko-co máš na mysli? Jestli něco k matrixu, tak to můžeš napsat pod hádanku;)
tak 14 dni dovolenky ubehlo a nakoniec tu ziadne bezprizorne nepokoje nenastali :) .. medzitym s anapisalo mnozstvo komentarov takze ak na nieco som mal reagovat alebo spravit skuste sa pripomenut bud emailm alebo niekde vo fore (hlavne alebo ku konkretnej hadanke) .. tak a idem sa ja teraz rekonavalensceovat po dovolenke :)
Huráááá obehol som lubiq78 v rebríčku :) Aj keď nie v tunajšom, ale je to dobrý pocit aspoň na "wechall".
No ľudia čo s tou sasankou a matrixom? Ja zase odchádzam načerpať silu do ČR, cez deň sa manuálne zničím a večer na izbe sa mi možno niečo zadarí...