Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Ta vec, ktoru opisujete s cervenou strankou sa mi nestala. Ale stalo sa mi ine - zaujimave, ze nikdy predtym ale teraz par tyzdnov dozadu sa mi stalo, ze som sa nevedela prihlasit. Po zadani nicku a hesla - ziadna chybova hlaska, len ma to neprihlasilo. Potom som na to nahodou prisla.. ak zadam nick s velkym R.. cize Ramiroja, tak ma to neprihlasi, aj ked v profile to mam zapisane tak. Prihlasi ma to len ked zadam vsetko male.
Mimochodom, neviem či si zaregistroval kedysi dávno som tu dával taký tip na zlepšenie - že by sa dalo vľavo vybrať, či chcem zoznam hádaniek všetkých alebo len nevyriešených - my čo to máme za pár by sme to mali asi prehľadnejšie - ako hľadať nevyriešené medzi všetkými .. čo ty na to?
piol29, anicka.p> ano je to presne tak ako to piol popisuje, medzitym som na to prisiel aj ja . .chyba by uz mala byt odstranena, je nutny ale refresh hlavnej stranky. Dakujem za upozornenie a nahlasenie chyby.
No ja už som na ten princíp "náhody" prišiel - keď kliknem na Prihlásiť skôr ako sa načíta komplet úvodná stránka so všetkými tabuľkami dole, tak to hodí do červenej obrazovky. Keď počkám a kliknem na Prihlásiť až po načítaní stránky, ide to OK
dartagnan: no tam nevidim ziadne menu, nic ale staci ked dam krok spat a hodi ma to zase na hlavnu stranku kde sa da prihlasit..ale ako napisal piol29 tak to robi nahodne lebo niekedy sa mi podari normalne prihlasit
Dartagnan: ono to robí viacmenej náhodne, aj mne sa teraz podarilo po kliknutí na "Prihlásiť" mi asi 5x hodilo tú červenú stránku a na šiesty krát sa vyrolovalo okno s loginom a heslom
anicka.p> to pekne cervene pozadie znamena "stranka neexistuje", na takej stranke ale by si nemala vidiet ani menu a teda neviem ako sa vies prekliknut na "forum" .. pokial by si mi mohla poslat email s pripadnym printscreen obrazovky mozno by sme pripadny problem moholi odhalit spolocne. mne sa nic podobne zatial nestalo.
dartagnan: neviem ci je to chyba alebo to tak ma byt ale ked sa chcem prihlasit z hlavnej stranky tak mi to hodi take pekne pozadie cervene ale neprihlasi ma na stranku..ked ale prekliknem napr. na forum tak ma to bez problemov prihlasi..dufam ze ma chapes co ti chcem povedat :)
pmasarik> prave som na inom pocitaci zistila, ze ja mam asi sirsi mod nez zakladny
a k tej maya, dufala som, ze na to mozem dostat odpoved, hint je na obe verzie
ksenho: Vitaj... čo si si bol zaplávať?
zuzkar: či s alebo bez je súčasť riešenia. Neprezradíš aspoň či si mala kalkulačku prepnutú v inom móde než v tom základnom?
par drobnych fixov:
- oprava cenzurovania (testovane len na FF)
- v statistikach uz by ste vsade mali vidiet vase meno zvyraznene a nemuseli tak pracne hladat kde ste v rebricku
[16.07.11 11:36:28] opravene, uz aj cisla su vyrazne lepsie
[16.07.11 10:22:27] riderton> cisla by mali byt spravne, jedine co ma teraz napadlo a zvysuje pocet pokusov je napriklad Laboratorium .. pri tychto hadankach to este upravim takze pocty Vam tym padom klesnu.
Dartagnan, nie som isty ci je uz rebricek "Odpovede" spravny, ja vidim u seba cislo 13322, no neviem odkial to cislo je....nie ze by to bolo nejake dolezite, ale uz ked sa to rozobera, tak nech to sedi...
zuzkar> mas pravdu, zabudol som na to a pocital som to z tabulky kde som uz medzicasom zmazal odpovede .. statistiku som upravil a data uz beriem z ineho zdroja, tentokrat by uz cisla mali byt spravne. Dakujem za upozornenie.
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase