Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
pmasarik> no ehm .. ja mozem za to ze zrovna pondelok je halloween ? leda ze by na BQ zacal od den dva skor a ty si mal cas si tie hadanky vytlacit a zobrat zo sebou a ked sa vratis tak len natukas do pocitaca hesla .. hadanky to budu celkom tuhe takze si myslim ze ked sa po tyzdni vratis a vlozis tu vsetky odpovede, prve miesto mas iste :)
Dúfam že nové hádanky nepribudnú od pondelka, idem zase na týždňovku do Čiech a nemám tam internet :(
Takže si daj kľudne aj mesiac pauzu :)
lubiq78
Neprihlaseny
25.10.11 20:54:09
Neprihlaseny
Dartagnan> dakujem, dufam, ze sa nic nestane a uspesne nam zasa zavaris mozgove zavity. tak sa riadne sustred, aby sisi mohol potom dlhsie oddychnut aj ty...
lubiq78> mna tesi ze si objavil BQ a obdivujem ako si sa za kratky cas vypracoval na prve miesto .. ked ale stale budes mat vsetko vyriesene neviem na co konkretne by si vianocneho zolika mohol pouzit :) .. a viac informacii ? bude to skorsi termin .. pokial sa teda nic mimoriadne nestane, mozete uz coskoro zazit trosku adrenalinu a dufam aj hodne zabavy .. pracujem na tom intenzivne, mam uz z toho cervene oci a moj task manager ukazuje mozgovu aktivitu okolo 100% .. takze dufam ze po nasadeni novych zmien sa to obrati .. ja budem oddychovat a vy ..
lubiq78
Neprihlaseny
22.10.11 22:09:25
Neprihlaseny
tak to dufam, velietel, ved vianoce sa blizia a ja som na brainqueste este ani jedny nezazil. hoci vdaka dovolenke po vianociach a domacemu pohodliu (mozgovej nude) som objavil brainquest, co ma tesi.
cital som vela o vianocnych zolikoch, snad ich budes rozdavat aj tento rok..
alebo pises o inych terminoch, skorsich ako vianoce? nenapinaj, daj viac informacii...
Pesing> Vitaj, po prihlaseni v menu staci kluknut na hadanky alebo adventurky a po lavej strane si vybrat kategoriu (kliknutim na plusko). Sutaz sice aktualne ziadne nepriebeha. Brainquest je samo o sebe jedna velka sutaz :) Ale ked uz pisem tak neoficialne prezradim ze coskoro jedna pribudne. Prave sa na nej pracuje a coskoro budete mat vsetci moznost sutazit o cenu.
ja som si myslel akych sekacov tu mame a po najdeni dividovho vy* komentara som to pochopil ..... No co uz, takto mozem len zavidiet ze som to nezachytil a dufat ze dalsi dividovia uz napisu navod velitelovi a nie do fora.
no jo pmasarik ma pravdu ja som si dividov prispevok otvoril hned ako ho napisal...potom ked bolo jasne ze ho D sem prida tak som si ho nasiel v historii a jednotku a dvojku vyriesil...trojka tam este nebola....ale urcite mi to netrvalo 27 sekund...