Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
dnes to vidim na drobne vypadky .. halloween je peklo, ziadna sranda .. 110 ludi este pred jedenastou a do toho 16 novych uzivatelov (zatial) .. s tou optimalizaciu asi by som mohol zacat skor, je to ale bohuzial velka zmena a dost prace takze tak rychlo to byt nemoze
Server opraveny. Akonahle je vacsia zataz ma s nim trosku problem. Budem musiet v blizkej buducnosti skusit zoptimalizovat nejake procesy (alebo vymenit server)
robil som to sice ja ale pmasarik ma pravdu:
- je to dane nastavenim serveru
- na tomto serveru to nemozem menit
- default hodnota je 1440 sekund
- teda dobre stre trafili, je to 24min
Neviem to presne, lebo som to tu nerobil, ale obvykle sa prihlásenie robí pomocou tzv. sessions a tie sa ukladajú na servery. Doba uloženia takejto session je nastavená serverom. Dá sa to síce nastaviť, ale možno nie na tomto servery, nepoznám jeho možnosti. Obvykle je to tých 20-30 minút cca.
ahoj, mam technicku otazku. ako dlho mozem byt v necinnosti, kym ma odhlasi? niekedy je to do pol hodiny. zda sa mi to priskoro. a nie, pripojenie na net mi nepada :( dik
Hurá v pondelok nejdem preč, takže veselo môžeš zverejniť kľudne aj 100 nových hádaniek :)
zuzkar: veď som tam v komentároch pri exorcistovy zanechal dosť hintov.