Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
komentarov v ramci halloween party pribudlo a pribuda hodne .. pochopitelne su tu tazke hadanky
k niektorym pridavam hinty za jazdy, iste viete ze hinty si mozete pozriet aj po pridani v historii vasich pokusov
aktualne som pridal na ziadost autora hinty do hadanky Rosetta
cim chcem len informovat aj ostatnych autorov pokial by chceli pridat k svojim hadankam nejake hinty alebo oficialnych zolikov nech mi navrhy posielaju na email
vsetkym ostatnym pekelnu zabavu prajem .. halloween tu bude do konca sutaze .. potom zoberieme mop, ocistime to tu od krvy a vratime to do povodneho stavu bez priser ;)
teta W nejako nechce poradit no... lepsie povedane sa nejako nemam coho chytit... defence: poradi mi urcite teta W? a som len nepozorny ked si myslim ze neporadi? :)
len ci teraz budem opus magnum brat ako dielo alchimistov alebo ako album metalovej skupiny :D , lebo ako to dielo je to mozne, kedze sme mali halloween , a aj ten metal je mozny koli Dartagnanovi :)
[02.11.11 10:15:18] nevadi za skomolenie :) pogooglit si nazov?
No je to možné, ale prečo to čo vidím sa zobrazuje tak ako sa to zobrazuje, keď inde sa to tak nerobí??? Je to len náhoda, alebo sa toho mám držať? Snáď si ma pochopil :)