Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
lubiq78
Neprihlaseny
12.11.11 23:26:05
Neprihlaseny
na ruske kolo zabudni, mademoiselle, skus sa vybrat inym smerom...
no tak já jsem asi mimoň...mě část toho obrázku připomíná půl ruského kola, taky už mám z toho hlavu jak kolo štěstí..teď jsem o to víc zvědavá, co by to mohlo být...
lubiq78
Neprihlaseny
12.11.11 23:01:57
Neprihlaseny
bassetek: je to v zahranici. poznas to na 100 percent. ale ani ta nenapadne, ze by to mohlo byt ono. hoci, ked sa pozries na ten obrazok a niektore casti toho obrazka...
Bassetek, urcite to poznas, ale ten obrazok je tak zavadzajuci, ze je to tazko spoznat. Ja som tam dokonca bola a aj tak som to z toho obrazka nespoznala.
segra: já nevím, ale mě nenapadá nic..nevím, jak bych si měla jinak ten název vyložit a taky vlastně pořád nevím, co mám hledat..jestli známou stavbu,obecný název, jestli to je vůbec stavba...moc nevím najednou :-)
Bassetek: k diskutovanej ulohe, pomohol mi pmasarikov komentar z 11.11.11 18:33:44, druhy riadok, aby som teda neprezradila vela. Az sa mi nechcelo verit, ze toto je riesenie...
dnes som sa so spolubyvajucim stavil, ze ak dnes nedam aspon jedneho aquariusa, tak si dam pokoj s brainquestom az do statnic.
tym padom sa s vami docasne lucim, dovidenia v maji :-)