Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
jakto, že vás to tak z ničeho nic napadlo a mě néééé...já mám přes sto pokusů a zadala jsem tam možné i nemožné, to nemí už ani možné.... :-D :-D nevím, zda to uvidím na první pohled, jen se špatně dívám nebo musím něco ještě udělat...
Pripadne to ozaj nechaj na vianocneho zolika, mozno ta este pri jeho pisani napadne, co s tym.
[06.12.11 14:15:39] Bassetek, ani na inej stranke, tu ti ujo G ani teta W nepomozu, ale internet sa aj tak hodi :-). Dobre studuj cele zadanie a skusaj hoci aj to, co sa ti zda blbost.
No vidíš, Mori, mě trvalo tak dlouho než jsem přišla na Ikarus...a přitom to je lehké...takže já ty nejtěžšší vidím tak, že mi možná poradí mí vnuci, jestli se dožiju :-D, :-D
tazko to triedit podla obtiaznosti, lebo je to velmi subjektivne, moj osobny rebricek v krypto su najtazsie: hardrock, maya, 77,sasanka a monster a k tym lahsim z konca zoznamu by som zaradil opus magna, monster2, sasanka2, guinness, crab nebula a alexander4, zvysok je nieco medzi tym, ale ako som uz pisal je to o napade a fantazii, ak ho dostanes, tak mas vyriesene za 5 minut, takze nezavrhujte ani tie "tazsie" nikdy neviete kedy vas osvieti. A este jeden hint: budte pozorne vela hintov je skrytych v zadaniach, len ich treba najst a spravne pochopit - ziarivy priklad je A4 - tam je dokonca cely navod na riesenie ;-)
Ono to víceméně je setříděné podle obtížnosti, ne? (aspoň myslím, že počet řešitelů bude časem k obtížnosti konvergovat)
Jenže mě už zbývaj jenom ty složitý úlohy... A ano, koník byl těžký, ale aspoň v něm bylo víceméně jasné, o co jde, narozdíl od třeba monsterů:-)
Presne tak. Niektoré nové hádanky len zložito vyzerajú, ale sú dokonca jednoduchšie než tie čo už máte vylúštené. Che to len ten správny nápad a všímať si každý detail.
zuzkar, bassetek: potesim vas ja mam pripravene 2 dalsie logicke, uz len doladim detaily a poslem, mozno ze sa to tu objavi.
a mas pravdu, lebo cim viac vylustis tym lahsie sa dalsie lustia, lebo uz mas toho tolko zostudovaneho a presurfovaneho, ze ze tie krypta, ktore boli na zaciatku pre mna strasne tazke mi teraz pripadaju uplne lahucke. Nove krypta su vacsinou o spravnom napade (spomen si na konika, kolko sme sa s nim natrapili a aky bol nakoniec jednoduchy)