Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan-ten pmasarikův nápad s žolíkama se mi dost líbí. Já mám celkem problém si po roce vzpomenout co bylo použité jako žolík. A když někdo napíše koment typu: "Jak mám chápat toho druhého žolíka?" tak se nedá dost dobře reagovat...
;)
Ja sa zase prihováram k funkcii, aby som videl žolíkov po vylúštení. Kľudne by to stačilo pre moderátorov. Neviem aký máš dôvod prečo to nechceš urobiť pre klasických užívateľov. Vidieť HINTY by tiež nebolo na škodu.
Je to tak, dost nestiham takze sam som zvedavy co stihnem spravit pre BQ. Emaily samozrejme citam ale nie vzdy a na vsetko stihnem odpovedat, zatial. Ktore navrhy som vybral a hlavne stihnem spracovat sa dozviete snad buduci tyzden.
Navrh ktory tu spominate, aby autor mohol pisat do oboch diskusii budem realizovat. Je logicky, prospesny a paci sa mi.
Majky, autora hadanky sa da pozriet, ked si das info k hadanke. Nie som si ista, ale myslim, ze autori mozu hadanku aj moderovat. V akej kategorii ma byt tvoja hadanka?
Fish Filets poznám, som to ťahal ešte za čias Orange EDGE a sťahoval som to 26 hodín. Asi v polovici sťahovania som zistil, že keď v GetRight dám mirrory, že sa to trochu zrýchli. Podarená hra. Prvý diel bol dokonca nejaká súťaž myslím a bol zadarmo.
[16.12.11 15:25:07] Mám návrh:
Autor hádanky by si mohol svoju hádanku vedieť moderovať a mal by pod obrázkom napísané Autor.
Ale ak to už teraz tak funguje, tak beriem späť. Návrh som dal za to, že som navrhol hádanku, takže niektorí mi za stratu diamantu možno nepoďakujete.
Lubiq, myslim, ze ta sutaz nie je len pre linuxakov. Priznam sa, ze ja aj moj manzel mame instalovany aj Linux, ale akosi ho nepouzivame - kvoli hram, aj ked Frozen Bubbles su super :-).
Zuzkar: dakujem, aj som si to myslel, lebo asi jediny som pisal o linuxe...ale nie som ziadny velky linuxak, vyskusal som ich, pretoze ma neskutocne zralo to neustale otravovanie vo windowsoch, stale updatovat virusove, spamove, a rozne ine databazy, stale to kontrolovat a stale cakat na system, kym si "on" dokonci co potrebuje a stale sa podriadovat jeho castym restartom po kazdej instalacii a zmene. po roku som nasadil linux aj v praci, na druhy PC doma a notebook. a cuduj sa svete, aj moja polovicka si pochavaluje...a co je restart, nepoznam...a mam klud..velmi odporucam, ak si ochotna sa trochu prisposobit, vrati sa ti to mnohonasobne.....
p.s:neodololal som, musel som...
Lubiq, myslela som si, ze extra teba by to mohlo zaujat :-).
Bassetek, ja som si spomenula na algebru a teoriu cisel z vysky, ale uci sa to uz na zakladnej skole. Velmi pekna cast matematiky. V kazdom je pouzita ina finta, ale ked prelomis jedno, tak ostatne uz postupne pojdu.
bassetek: uvedom si, aky je nazov hadanky a najdi si, co v tomto fore pisal autor o napade pred touto hadankou. hladaj nieco o vodopadoch...
zuzkar: diky za tip na stranku...nieco sa naucim...
majky: pozri si na pravej strane predchadzajuce rocniky a zistis o co ide...