Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Pekne a pokojne vianocne sviatky Vam vsetkym. Vianocny balicek uz je pre Vas pripraveny a dnes ho budete mat moznost rozbalit.
Maiky> Som na Androide tiez novacik ale mam pocit ze to je funkcia samotneho androidu. Multitasking funguje trosku inak nez napriklad vo Windowse. Takze ked sa z Opery prepnes inde tak android sam rozhodne co vsetko ulozi do pameti, co ma bezat na pozadi a kedy ho z pameti odstrani uplne. V tvojom pripade zakazdy vygeneruje novu session. Nevime ci sa toto da nejako nastavit v androide alebo ci ostatne prehliadace si s tym vedia rady ako hovorim s androidom sa zoznamujem, len hovorim svoje postrehy.
[23.12.11 12:26:54] Este takto skusim - ***** ked to spojis hintom a buchnes to co najdes (napr. vo wiki) tak by ti to mohlo sadnut...
[23.12.11 12:07:17] Maiky> no neviem, vacsinou mi to tak nepripada... cakam ta v bare, vianocny punc treba dat... :D ja by som ti aj viac, ale to zarucene vidim na hviezdicky :(
maiky> ako ti pomoct, nebuchala som si hlavu o stenu, ze toto to malo byt (ako v predoslom) - tipujem, ze robis tu istu chybu ako ja takze snad toto nevyhviezdickuju: odpoved z hintu vies, pracuj s nou, nekomplikuj, staci na to vo wiki jedna stranka... snad to trochu pomoze...