Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
- k tym 21 hadaniek :) pravda pravda, ziaden umysel, ako obvykle omyl, jednu z nich som vytvoril potom ako som uz mal pripraveny balicek
[25.12.11 21:50:51] - db zase nachvilku opravena
- premyslal o zmene hostingu ale moc sa mi zatial do toho nechce. chyba nie je v mojom systeme, chyba je v databaze, konkretne mysql, a je tam nejaka nestastna konfiguracia .. mam ale moznost zoptimalizovat moje scripty tak aby zmensili zataz a to by som chcel este skusit spravit .. a to aj spravim este predtym nez budem pridavat akekolvek nove hadanky
Maiky> Bol si urcite prvy. Viem presne casy kedy kto to vyriesil ale bohuzial neviem kedy presne ste hadanku zacali riesit. Takze statistiky su presne az na cas zaciatku (hovorim zatial len o tejto konkretnej hadanke)
Alebo upresním: Trvalo mi to určite dlhšie, tak teraz neviem, či je správny aspoň čas vyriešenia hádanky a či som naozaj prvý, lebo čas začatia nesedí.
[25.12.11 19:03:55] Ozaj a ako vidím, nestihol si do balíka zaradiť aj hádanku, čo som navrhol včera. Alebo si mi ju neschválil?
[25.12.11 19:02:40] V štatistikách sú len tí, ktorí odpovedali na alternatívnu otázku, ak tomu správne rozumiem.
[25.12.11 19:02:04] Jj, vídím. Ale neviem kto bol prvý. Myslel som, že máš divný zmysel pre humor, keďže to neuznalo vtedy.
Netrvalo mi to 2 minúty, reklamácia. A som jediný v štatistikách. Kto to vlastne spravil ako prvý?
[25.12.11 18:57:08] Ale v štatistikách tí ľudia nie sú a nemám ju ani označenú ako vyriešenú. Takže predpokladám, že to mám zle.
[25.12.11 18:54:34] Ak tomu správne rozumiem, tak som to mal zle?
[25.12.11 18:52:32] DArtagnan: Nechápem, ako chceš opravovať štatistiky, keď to dalo novú otázku a ohlásilo nesprávnu odpoveď. Či chceš povedať, že to bola len chyba a odpoveď uznať malo? Neprezradil som to preto, lebo som myslel, že je to zámer a keď som sa s tým zbytočne trápil ja, tak nech sa potrápia aj iní. Kvôli tomu som rýchlo štartoval Delphi a figa z toho.
presne ako pises magaman, databaza nezvlada napor ludi, uz je to opravene, uvidime dokedy, skusim na to dohliadnut aby vypadky neboli dlhe .. takze ak uvidite ze hadanka neexistuje alebo ze vypadne nejaky zoznam tak navyne je databaza a na oprave sa pracuje ;)
k palmovej rozcvicke, hadanka je opravena, resp. akceptacia spravnej odpovede a opravene su statistiky troch uzivatelov ktory ju medzitym vyriesili
Takže prvé sklamanie bolo, keď som si zle prečítal zadanie a očakával som chyták. Druhé prišlo, keď som zistil, že BQ odmieta správnu odpoveď. Zrejme má Dartagnan zmysel pre humor a tým som prišiel o prvenstvo na hádanke (zrejme tak ako ďalší iní okrem mňa, tí, čo sa ich to týka vedia). Ani nemám chuť zadávať "správnu" odpoveď, lebo je mi jasné, že reťaz sa nepretne a môžem sa tak hrajkať do nekonečna a šťastie bude mať ten, kto vydrží cvičiť zadávanie odpovedí pri BQ najdlhšie. No a tretie sklamanie prišlo keď padol server, takže odchádzam, zrejme sme skončili viacerí.
Tiez si mohol napisat k comu sa to jedna.
Uz som si to zistil je to v palmovej rozcvicke.
Opravim statistiky tym ktorych sa to tyka, vidim zatial 3 spravne pokusi.