Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Vsetky vianocne zoliky su rozdane. Par som vratil s nejakou kontrolnou otazkou takze ked dostanem odpoved dotycny dostanu svoj zolik. Ak som na niekoho zabudol nech sa ozve.
Dartagnan:Urob toto:Odhlas sa.Napis svoje meno a heslo a omylom klikni na Zabudol si heslo.Vyskoci ti v strede obrazovky text,co si bude odporovat.Ze tento link nic nerobi a heslo bolo zaslane.Toco popisujes ty sa stane asi ked nemas este zadane meno,lenze mne to Dolphin oredvyplni.
Maiky> reset hesla ma niekolko krokov, ty si uz bol v druhom, zmena hesla sa este potvrdzuje kliknutim na link aby si si ho nezmenil omylom .. o mobilnej verzii premyslam uz dlhsi cas a velmi rad by som to realizoval, neviem ale kedy sa k tomu dostanem. dokonca ma napadlo ze by som mohol spravit aj original android verziu, aspon by som sa naucil zase nejaky novy jazyk, s javou doteraz som sa moc nekamaratil
Tak na ten Android Firefox kaslem. V Markete (aplikacii) sa najst neda a cez internet sa mi ho nainstalovat nepodarilo. Miliony klikov, potom priglasenie na Google a ked mi konwcne dalo priamy odkaz na aplikaciu v Markete pre internu aplikaciu Market, tak mi otvorilo nejaku platenu aplikaxiu Preteky. Medzitym som nasiel v Markwte schopny Dolphin, takze Firefox mi uz nechyba. Nech ho daju normalne do Marketu a nedavaju odkazy na platene aplikacie. Naproti tomu Dolphin ma aj gesta, tak som celkom dobre obisiel. Pexeso je cez mobilne EDGE nehratelne, takze mala vyzva pre velitela, nech pouvazujr aj o mobilnwj verzii. Hlavne za levely s obmedzeniami.
[28.12.11 10:07:51] Omylom som klikol na zabudol som heslo a vyskocila na mna hlaska
Tento link uz nema ziadnu funkciu.
Vase nove heslo bolo zaslane na vas email.
Prihlasit sa mi podarilopovodnym heslom, ale tie dve vety si odporuju.
- bq uz ide
- pexeso som testoval asi milion krat, posledny level som nastavil experimentalne tak ze som si to skusil sam a moj cas a pocet klikov som o par percent znizil a zaokruhlil .. nuz a potom som uz len cakal ci to niekto spravi :) ano je to tazke ale je to posledny level a ten tazky ma byt
Dartagnan: Pri pexese by mala byť v štatistikách zmeraná len dĺžka vyhratej hry a nie počítať celú dobu od otvorenia až po vyriešenie. Veď pri novom otvorení sa pexesá pomiešajú alebo nie?
Neviete poradit kde zozeniem Firefox pre Android? Hlavne, ze vsade pisu o tom a na stiahnutie nikde. Trochu mi to je divne.Nemate aj vy podobnu skusenost?