Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
p.vr: suhlas bud text alebo aspon sikovne vymysleny obrazok ako je to u slimaka alebo a4, tam by text bol skor kontraproduktivny
maiky: ako moze mat niekto plny pocet? tak tu mas recept: vseobecny prehlad,logika, fantazia, velka chut, nekonecna trpezlivost, trocha nekonvenčneho myslenia, a pri kryptach odporučam okorenit trochou paranoie, a este pri diskusiach a je potrebne si uvedomit, ze aj nevinne vyzerajuce poznamky a zdanlive preklepy mozu byt hintom, ale na druhej strane je tam aj kopa zavadzajucich informacii, takze este sa zide aj schopnosť oddeliť užitocne informacie od balastu
Lubkoko
Neprihlaseny
13.01.12 21:08:56
Neprihlaseny
v 77 nie je hint...tam je skoro uz rovno navod ako to riesit :)) u mna je to najlepsi text k hadanke na BQ..aj ked niektore veci mi dosli az po vylusteni :))
Já bych zase uvítal v krypto hádankách nějaký doprovodný text(když už nemají žolíka) ve kterém by bylo nenápadně naznačené jakým směrem se vydat(jako u 77, matrix, sluneční kůň, sasanka...). Klidně i s několika falešnýma stopama, ale ať je aspoň nad čím přemýšlet. U většiny posledních krypt není nic...
Súhlasím s Mori a bassetkou !
Maiky: Presne to som si myslel aj ja. Drvivá väčšina úloh (aj v krypte) je však o správnom nápade, takže nič špeciálne nepotrebuješ! Ale to už tu bolo niekoľkokrát spomínané...
Ja myslím, že žolíci by mohli pomoct i v kryptech, aspoň nakopnout a trochu nastínit směr..Pokud je tu spousta úloh jen o nápadě, právě s žolíkem by to mohlo zafungovat :-)
Lubkoko: Podla mna zolikov netreba. Mne neoomoze v diamantke uz nic, ine krypta neviem ani pohnut ci so zolikmi alebo bez a tebe ich netreba. Skor by sa tu zisla.krypto adventura nech sa tie krypta naucim konecne aj ja.
Ale celkovo nechapem ako niekto tu moze mat plny pocet. Zrejme asi nemam sancu konkurovat.
Mne islo hlavne o mrtve duse. Cielom by nemalo byt zmazat ich, iba ich nezobrazovat ako aktivnych uzivatelov. A ak niekto nepride za 365 dni ani raz, tak zjavne na site zabudol. Jedine preco ma 7300 ludi v statistikach irituje je to ze trva strasne dlho kym sa preklikam medzi jednotlivymi strankami kedze nefunguje interne vyhladavanie uzivatelov BQ. Navrhoval by som teda po zohladneni uz odznelych pripomienok zobrazovat v statistikach IBA aktivnych uzivatelov za 365 dni + nejaku ikonku ktorou by mohol byt zruseny filter aktivnych uzivatelov cim by sa rozbalili aktualne statistiky teda kompletne. Neviem ci z hladiska dynamickeho generovania statistik to nebude mat vplyv na vykon serveru ale to uz musis zhodnotit ty Dartagnan...
ten pocet vyriesenych hadanok za 30 dni je pekny napad :) preco vlastne uz nie je?...alebo brainquest sa da ozivit nie len novymi hadankami ale napriklad aj novymi zolikmi :)) tych som tu uz dlho nevidel :)
Zaujímavý nápad, ja by som ale určite ponechal aj súčasnú štatistiku. A mohla by sa urobiť druhá štatistika zvlášť pre užívateľov s dátumom poslednej aktivity menším ako jeden rok. Kedysi sme tu už mali dve štatistiky, jednu normálnu a druhú, v ktorej boli zoradení užívatelia podľa počtu vyriešených hádaniek za posledných 30 dní.
Dartagnan: Mal by som jednu prosbu. Mozno bude nutne trosku prekodit skripty, ale bolo by zaujimave na BQ oddelit aktivnych uzivatelov a mrtve duse. Podla mna BQ uz existuje velmi dlho a uzivatelov neaktivnych dlhsie ako 365 dni je tu dost vela. Bolo by mozne ich uplne odstranit zo statistik? Tym nemam na mysli mazat konta - prihlasit sa moze clovek aj po roku, ale ak je 365 dni neaktivny tak by sa nemal listovat v statistikach a celkovy pocet uzivatelov by bolo zaujimave mat napriklad aktivnych 1380 z 7000. Viem ze je pekne mat virtualne vela uzivatelov ale ak na server nechodia tak to cislo je irelevantne. Privitam aj diskusiu na tuto temu... Mozno so mnou ostatni suhlasit nebudu, ci?
Toto som raz dávno posielal emailom Dartagnanovi, ale do optických ilúzii to nezaradil. Asi zabudol na email. Tak kukajte:
http://www.youtube.com/watch?v=8oJIFBqd2IY&NR=1
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase