Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
ako dostal som sa aj k tej stranke ale povodne to mam z tohto videa http://www.youtube.com/watch?v=NFRzPMpqSbQ ked si ho spustite tak pod nazvom anonymous to pise
Musi to byt nejaky dlhsi text pretoze zatial nie je na ziadnej duhovej databaze, a pokial tato stranka skutocne funguje:
http://www.md5this.com/list.php?page=66355&key=1
Tak tento hash kod je tam vlozeny skoro rok a este nebol odhaleny. Dalsie moznosti, salt alebo to nie je ciste MD5, pripadne to MD5 nie je vobec. Pripadne nie je to nic len unikatny hash ktory sluzi pre lahke vyhladavanie na internete.
BQ nefungoval spravne medzi jednou v noci a priblizne do desiatej. Nebolo mozne riesit ani hadanky, takze okrem toho ze ste sa v noci mohli nudit sa snad nic vazne nestalo. Chyba bola na strane serveru, po reklamacii predpokladam ze spravili restart (zvycajny liek na vsetko).
Vyzerá to ako MD5 hash, ale online databáza mlčí.
Môže to byť aj hocičo iné, takže skôr ako sa stým budem trápiť sa ťa opýtam či to má reálny výsledok ktorý poznáš?
urcite ste sa aj vy uz stretli s roznymi videami clankami a pod. od Anonymous... a v jednom videu pod nadpisom Anonymous bolo toto: 11db1d9e2d38b87ae903d0d9424c1857 :)) dokazete to rozlustit?
Maiky: A nemáš pravdu,že to nieje ťažké...pre mňa áno:-)))...čítam,študujem,vtľkam si to do hlavy...no aj tak mi spôsob riešenia hádanky uniká...už mi je to trápne verejne tu priznávať svoju neschopnosť,normálne cítim,ako sa mi smejete:-)...vykašlem sa ja na to a hotovo:-)))...Nikto nieje dokonalý!!...Bodka!:-))
[26.01.12 22:52:56] Teraz tam odpíš, my v tom budeme mať jasno a budeme sa vedieť dohodnúť. Ide o to, že sa ťažko dohodneme, keď sami nevieme ako to je.
[26.01.12 22:45:29] Myslím, že to čo napísal vetinari1 je celkom rozumné. Napíšem ti komentár aj do vyriešenej diskusie, nechcem tu veľa prezrádzať.
pisat mozete ale na tuto temu je dohoda nasledovna:
riesitelia sa sami dohodnu ako najlepsie hadanku upravit tak aby z nej bolo co najmenej sedivych vlasov .. vyslednu dohodu/zmenu poslu mne a ja to upravim .. nic zlozite .. uz nejaky ten navrh padol ale nie som si isty ci sa na tom zhodli vsetci .. osobne sa mi pacil navrh vetinari1 ale ci to bude stacit a vyhovovat nech posudia ostatni
Maiky:gratulujem k vyriesenieu klubu bitkarov, no vidim ze niesi teda moc nadseny hadanku podla toho co pises asi tam bude nejaky "hacik"
...no vsimla som si ze pribudli nejake komenty k hadakne KLUB BITKAROV (vo vyriesenej) ...no lebo boli tu nejake namietky a hlavne prozby o pomoc...pisalo sa tu vo fore ze sa mate vy ktori to mate dohodnut...a nic......no myslim ze by bolo fajn keby sa k tomu dartagnan nejaky vyjadril...
...alebo mu mame naozaj pisat vsetci mail?