Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Maiky: Odpoveď vlastne nieje blbosť,odpoveď je to čo je na obrázku!To som si ja povedala len tak v hlave,keď som na to prvýkrát pomyslela a nezadala som to!!...Až teraz;-) Strašne Ti prajem,aby si to vyriesil,potom ma pochopíš a dáš mi zapravdu;-)
04dimension: Nikto ťa nevykazuje. A vieš, že z hádanky si takto spravila ešte ťažšiu? Odpoveď je to, čo je absolútna blbosť? Tých blbostí by sa našlo toľko, že by som to mohol zadávať do rána, takže neviem. Ale netuším ani, čo by to nemohlo určite byť. Viem len, že Chrysler building je niečo úplne iné.
Maiky: Ešte pred mojím vykázaním odkaz pre Teba: skús teraz ten Chrysler Building!;-))
[07.02.12 20:07:14] vetinari1: Ups!!...ospravedlňujem sa veľmi!!...nechcela som!...teraz budem odtiaľto vykázana!...tak mi treba:-((...a môžem sa sem po čase vrátiť prosím?Sľubujem,že už budem pozornejšia!;-)
zuzkar: no veď to!..akú otázku položiť,aby ujo google pochopil:-))
[07.02.12 14:46:44] Maiky: Ty si si tie hviezdičky nejak obľúbil!!:-))))))
[07.02.12 14:45:51] Mori: ďakujem,že si to šupla sem,len teraz neviem,či sa na Teba nebudú hnevať moderátori,pretože diskusie,rady a nakopnutia by sa mali písať v komentároch prislúchajúcich danej hádanke.Preto som chcela,aby bol môj komentár prehodený na ľavú stranu medzi nevyriešené:-)...no aj tak díky!
Zapomeň na název (mě zmátl) a pořádně se podívej, jestli ti ty plány něco nepřipomenou.
Jo a 04dimension napsala do diskuze (nechtíc do vyřešené): ...no ak teraz dostanem zelenú fajočku,tak budem poriadne napaprčenáááá!!:-))....veď sa to vôbec nepodobá!..Pamätám si,že aj som nato voľakedy myslela,no nezadala som to ako odpoveď,lebo mi to pripadalo ako absolútna blbosť!...Takže ak tu po zadaní odpovedi už nebudem,všetkým odkazujem toto...Skúste aj to,o čom ste presvedčený,že to určite nemôže byť ono:-)))))))))
Pre zufajucich nad jednorozcom> je zaujimave, ze na to, aka je to zvlastnost, sa to googlom velmi zle hlada, takze mozno dobre tipujete, co hladat, ale nespravne sa googla pytate
Maiky: No už si veru poriadne ďaleko:-)....aj Ti mávam oboma rukami,ale na takú diaľku ma nevidíš:-))...tak sa ani neobzeraj...a...plnou parou vpred!!... papaaaaa:-)
...Ja keď som na ten Chrysler Building prišla,myslela som,že ma porazí:-)))
...Prečo mi vlastne fúúúúúrt šliapeš na päty,veď už minule som sa Ti uhla z cesty:-)....okamžite ma preskoč!!