Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Spoonkiller: to ti teda pekne dakujem:D
Mne pomohol pmasarik (tymi hviezdickami) - bez neho by som cestu k "Fiiha" povazoval za slepu ulicu. Nazov ma sice nijako k odpovedi nenaviedol (pochopil som ho az po vyrieseni hadanky, ale to je zas mozno len mojou spomalenostou), no ak mas Fiiha, staci sa uz len dobre pozerat, skade si to Fiiha vlastne dostal:)
Dartagnan: Môžeš spraviť inšpekciu v Artefakte? Zadal som niekoľko správnych odpovedí a neberie mi nič. Potom som si myslel, že sa to asi len podobalo, ale po skontrolovaní som zistil, že sa skutočne jedná o to, čo je v hádanke. Uznateľné odpovede som napísal minimálne 3.
defence> zafungoval ciastocne, ja som spravil jednu funkciu na update "prvy v hadanke", "adventurky", "odpovede" a "prve miesto". V tom poradi ako pisem. A kedse refresh asi trval dlhsie nez povoleny cas, updatlo sa vsetko okrem posledneho reportu. Dnes som si to uz vsimol. Az budem mat chvilku rozdelim refresh na viac casti.
lubiq78> termin .. vzhladom na aktualnu vytazenost to vidim na nejaky update v marci .. teda v marci podam blizsie upresnujuce informacie
okrem adventurky som rozvrtal aj cele jadro BQ cim vysledkom by mal byt rychlejsie odozvy, zamezenie padania databaze a niekolko dalsich milion novych funkcii .. takze aj preto takze zdrzanie
dartagnan: ten update statistik po polnoci sa neuskutocnil:)...vcera som bol na prvom mieste 48 dni a dnes som tiez 48 dni...(a datum max ukazuje 13.2)
[14.02.12 13:56:25] vsetky statistiky su refreshnute, takze tam uvidite konecne po asi 4. mesiacoch aktualne data :) .. samozrejme tyka sa to len par statistik, ako je napriklad prve miesto a podobne .. zaroven som spravil proces ktory data statistiky obnovi kazdy den, po polnoci .. takze kazdy den budu rebricky aktualne
Maiky> zuzkar nema cas :-)
Lubkoko> hladal si nejake recepty? nasiel si si nieco?
4dimension> az som sa zacervenala, ale nie som sikovna kucharka, iba leniva, snazim sa navarit rychlo :-)
Ako viem,že je to ona?No veď skús sa na tej stranke trošku prejsť a najdeš tam jedno milučké video,v ktorom sa tak podarene prezentuje...a potom už len stačí pozrieť tu na jej foto a hneď zistíš,že to milé,šikovné stvorenie je naozaj ona;-)...teda na takých 99% som o to presvedčená:-)...avšak s politikou si to nespájajte!Tú od určitej doby radšej nekomentujem:-))....zuzkar,veď sem prosím Ťa nakukni a potvrď moje presvedčenie!!:-)