Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Ked sa nepodari prihlasit, hned to presmeruje na posielanie noveho hesla alebo loginu. Myslim ze na tej stranke by mala byt pridana v prvom rade moznost "zopakuj prihlasenie", clovek sa obcas preklepne, nemusi hned nevediet heslo.
Mori: Asi by som mal vymyslieť nejaké stegano s čiarovým k´dom a vymyslím riešenie tohto. A tí monsteri boli fakt jednoduchí, celú dobu som sa okolo riešenia točil, ale prečo som to moje vymyslené "Monster 3" nepoužil na dvojku, tak to netuším, alebo som sa pomýlil (niečo sa mi marí) a nevychádzalo mi to, neviem.
Ja osobne som dlho steganu nerozumel. V podstate som spravil len 2 alebo 3 a ostatné som netušil, že o čo tam ide. Potom som pochopil a stegán som spravil viac. Len nechápem tomu poslednému. Našiel som tam jednu neštandardnú vec, ale netuším čo ďalej a začínam mať pocit, že to je viac crypto ako stegano.
vetinari1: myslím, že by se prvé číslo hodilo i u stegana - já se dlouho neodvažovala se do stegan vůbec pustit, protože jsem nějak předpokládala, že informace je skrytá způsobem nad moje chápání a zcela mimo mé obzory:) a přitom ono v půlce z nich stačí se dobře podívat...
btw. taky soustavně klikáte na "vytvořit nový účet", když se chcete přihlásit? Já jak jsem zvyklá, že vyběhne takový ten dialog s předvyplněným jménem a heslem a čudlíkem přihlásit, tak mám tendenci klikat na v prostoru nejbližší tlačítko, které mě ovšem ne a nepřihlašuje:(
k tomu zoznamu co som vyrobil, prve cislo (znalostna narocnost) ma vyznam, myslim, iba u krypto hadaniek a je celkom objektine, a to druhe (narocnost na fantaziu, napad) je subjektivne a mohlo by byt generovane ako priemerna hodnota z hodnotenia uspesnych riesitelov pri vsetkych hadankach. Idealne keby to by bolo zaradene v statistikach hadaniek spolu s nazvom, autorom, casom pridania hadanky, casom vyriesenia, prvym riesitelom, pomerom uspesnych/neuspesnyc riesitelov a samozrejme moznostou preusporiadavat zoznamy aspon podla abecedy a datumu. Ale ako pisal mybrave priorita je niekde inde a vsetci sme uz nazhaveni na novu adventurku, pripadne nejake nove hadanky.
Mori> nieco na ten sposob urcite bude spravene a ten zoznam co pisal vetinari1 nie je strateny , mam to ulozene a mam v plane ho pouzit .. takze dojde aj na to
mybrave: to zní zajímavě. Kdyby po vyřešení hádanky bylo nějaké klikací "líbí-nelíbí" a možná i "těžká-lehká" (nebo aspoň někam přetisknout ten seznam, co udělal v únoru vetinari1, už začíná být ztracenej v hlubinách fóra)
Mori> spis bych se priklanel k hodnoceni po vyreseni - dokud clovek nezna reseni, tak hadanku plne neoceni:) pro Dartagnana svym zpusobem zpetna vazba a pro nas zpusob jak ohodnotit hadanky, ktere nas nejvice zaujali. Samozrejme toto ma minimalni prioritu oproti nove adventurce!:)
Maiky> poslal som Ti email .. nakoniec nebol problem v autocenzure samotnej, mal som len zle poradie vo vykonavani operacii .. uz by to malo fungovat .. casom sa uvidi ci bude treba este nieco doladit
mybrave: a "lajkoval" bys před, nebo po vyluštění? Já jen že to může být dost rozdíl :)
Změny jsou super, akorát se zase nematerializoval žádnej žolík u krypto úloh...
Co se týče námětů na další statistiky (kdyby se Dartagnan třeba nudil, například), mě by docela zajímala statistika rychlosti řešení (teda hlavně její "pomalý konec") - podle hádanek i podle uživatelů (co se týče uživatelů, tak v principu i "rychlý konec", ale to je asi dost komplikované - asi by se to muselo nějak vážit počtem vyluštěných hádanek nebo tak).
Ahoj Dartagnan, pochvala za upgrade verze! prihlasovani pres google account je fakt super:) Rikal jsem si jestli neplanujes u kazde hadanky pridat informaci o tom jak ji tady na BQ mame radi - neco ve stylu Like it. Mozna by to mohla byt zajimava informace i pri planovani novych hadanek a napad na novou statistiku:)
[14.03.12 10:52:32] no veru .. vcera som este prepracoval system pre zabudnute hesla alebo login, kto by to bol povedal ze to bude mat vpliv na vkladanie komentarov :)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase