Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
maiky - ku cacomixls - ak si chytil spravny hint (mne sa to na prvy pokus nepodarilo :) ), tak ho len riadne rozanalyzuj... urcite to poznas, aj ked neviem ci uplne v takej forme, ale myslim, ze hej...
peto - ja verim, ale ono niekedy je najtazsie prist prave na to najjednodussie :)
Vám sa dobre hovorí, keď už máte skoro celý BQ vylúštený. Ja som už zaseknutý na všetkom. Dokonca som skúšal Vianočnú riešiť takým spôsobom aký tu už bol raz použitý. Dokonca aj tých ľahkých Monstrov 2 som vyriešil tak, že som vymyslel Monster 3 a Dartagnan mi odpísal, že som vymyslel Monster 2. Neviešm čí som sa vtedy pomýlil alebo ako som to riešil, keď mi to nevychádzalo vtedy, tak som to po pár písmenách vzdal a rovno som písal email s nápadom na Monster 3. Teraz by ste ma mohli tak opatrne, aby z toho hviezdičky neboli, nakopnúť na Cacomixls. Jeden hint z fóra viem, ale aj tak mi to nič nehovorí.
tak ale neirituj, som zacala odpredu odzadu po tolko a tolko... no akoze neviem, ako ist na to opacne :D no proste uz nemam tuk, co este sa da... ale ked to tebe pomohlo... tiez naham vyhnit ;)
Tak to je jedna z nich...Nápad som mal od začiatku správny, len som zle začal (opačne) a následne skúšal kadečo. Až po určitej dobe som začal znova a už správne. :)
no tie kde neviem ani zatat nechavam vyhnit, ale stvu ma hlavne hadanky, kde by aj napad/system bol ale proste to neviem doladit (momentalne napr. crab nebula - by som odprisahala, ze som uz testla vsetky moznosti, ale zjavne nie) :)
peto: ako ja viem, vacsinou je to o napade... o orientacnych schopnostiach a zenach a halde ftipov na to ani nejdem pisat... :D a na sasanku tiez nie som zrovna hrda, v druhej casti som sa cyklila len taky jazz (a teraz sa cyklim v druhej casti druhej sasanky - deja vu) :)
Weron, všetko je relatívne. Napr. si pekne zvládla sasanku, kde som ja zamrzol na 3.časti. :) A ten A3 je o nápade, ktorý máš pred očami, už to chce sa len v tom zorientovať. :)
[23.03.12 13:34:22] Tak a znova chyba. Odpovede sú nefunkčné !!!
zuzkar: V bare som už aj pochpil princíp, ale stáli mi to nevychádzalo, takže som tam už skysol a nechcel bar nejakú dobu ani vidieť. Guiness - zíde sa mi, že nejaké znaky z azbuky poznám? Akurát mi nie je jasné, prečo je to v zlej kategórii, keď je to jasné crypto. A na tých Cacov som už pozeral, ale nič ma nenapadá. V každom prípade ďakujem, asi začnem Cacami.
Odporučte nejakú jednoduchú crypto hádanku, do ktorej sa mám pustiť.
[21.03.12 22:46:39] Dartagnan: Napadlo ma, že v profile by nebol zlý nápad pridať položku pre poznámku, každy by tam mohol napísať niečo o sebe, prípadne niečo iné, čo by sa mu zdalo vhodné v tej položke mať uvedené.
ramiroja> mas pravdu, spravil som to podla tvojho doporucenia, diky za navrh
peto549> posledny riesitel je opraveny, komentare su vzdy trosku rozhodene ked uz nic inym tak grupovanim sprav .. niekedy v tom budem musiet spravit poriadok
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase