Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan: Presne ako píše Mori. Ale nechápem prečo sa to netýka len html entít (písmená s diakritikou v html kódovaní), ale aj obyčajného čísla 2.
A teraz ma napadlo, že či to nesúvisí so znakmi CR+LF (v Linuxe len LF a teda funkcia sa snaží v Linuxe na serveri vymazať CR+LF a vymaže aj nasledujúci znak, pretože neoveruje, či je to znak CR+LF? Len mi nepasuje, že to nerobí vždy na začiatku riadka. V mojom prípade len to číslo 2.
[26.03.12 23:35:07] Dartagnan:
25.03.12 22:28 Karcoolka - môj komentár v nevyriešenej časti.
Pozri si ten komentár tam a potom si ho pozri v posledných komentároch napravo v paneli. Chýba tam číslo 2 a pár písmen. A takéto komentáre v poslednej dobe pozorujem viac. Nemenil si náhodou funkciu na zobrazenie posledných komentárov?
[26.03.12 22:59:33] Dartagnan: Maiky nejspíš naráží na to, že ve sloupci "poslední komentáře" schází některá písmenka, ačkoli původně v komentáři jsou. Týká se to písmenek s diakritikou a v mých očích je tato novinka vylepšení: předtím mi to na stejných místech zobrazovalo podivné znaky (firefox + anglický windows, s win-1250 si moc nerozumí, o unicode nemluvě; firefox + linux mi funguje ok).
spravny postreh, tlac nefunguje, musim tu funkciu spravit celu odznova a povedal som si ze pockam kym sa niekto ozve .. aspon zistim ci niekto o to stoji :) az bude vhodna chvilka pripravim aj toto
Zuzka> teší ma, že ťa motivujem. :-) Samozrejme, že rebríček je motivujúci, ale mňa skôr irituje (dnes obľúbené slovo), keď si s niečím neviem rady a najmä, keď je to "jednoduché".Koneč som dal dnes toho pre mňa neobľúbeného aquaria 3. A to ma stále ešte čaká dvojka. O kryptách ani nehovorím. Ozaj gratulujem k M2! M1 je ešte krajší aj keď náročnejší...
Peto> ja som dufala, ze za tie dva dni uz bude, ale dala som toho Monster 2 aj bez toho; ked ta vidim za svojimi patami v rebricku, tak ma to popchne nieco vyriesit :-)
A tusim mam aj napad na Monster 3.