Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan neuvažoval si nad tým sprístupnením HINTOV a ŽOLÍKOV aspoň pre moderátorov? Blbo sa radí ak napíše že má hint "malý byt" a ja neviem o čom píše :)
Dartagnan: hmm, ak je to tak u teba v DB tak chapem ze ma dalo na 3. miesto :-)
Len - ak si dobre spominam, a aj v mojich statistikach to tak mam, tak som lustil v poradi:
382: 2.4. 23:33 (Ponorka)
383: 2.4. 23:56 (Litteras Medica)
384: 3.4. 00:07 (Lunapark)
385 a 386 som dal dnes
Takže niekde je posun o 1 den pri tych vypoctoch :-)
Maiky> opravim
poil29> pozeral som sa na vypocet a statistiky a za den 3.4.2012 my vyslo nasledovne:
meno | pocet hadaniek | cas poslednej hadanky
pmasarik | 383 | 17:59
vetinari1 | 383 | 18:29
piol29 | 383 | 23:56
kto sa umiestni na ktorom mieste sa vypocitava k 23:59 danemu dni, takze ak si bol cely den druhy a potom ta niekto o jedenastej predbehne tak za dany den ti druhe miesto zobral .. inymi slovami, malo by platit ta statistika na ktoru sa pozres presne o polnoci
Ešte doplním, že mb_substr je v poriadku, chýba to len tam, kde vyberáš znak zo slova. Na dvoch miestach a preto slovo s diakritikou skráti viac než by malo.
[04.04.12 13:45:26] Ale vidím, že to nerozsekne UTF-8 znak, takže tu bol test ok.
[04.04.12 13:44:43] Takže je to ako som predpokladal. Použi mb_substr()
Ešte jeden test: a ľ š č s č ž ý d á a í é q w e š č ť ž ý á í
Bez medzier: aľščsčžýdáaí
[04.04.12 13:42:18] A autocenzúra bude mať zrejme aj problém s UTF-8, skúsim test:
S medzerami: a ľ š č s č ž ý d á í é q w e š č ť ž ý á í
Bez medzier aľščsčžýdáí
04.04.12 13:42:18 - System : Auto censore 04.04.12 13:44:43 - System : Auto censore
Nešlo by ohledně té autocenzury přidat nějaký warning? Něco jako že by při odesílání komentáře vyskočilo sdělení ve smyslu, že autocenzura si brousí zuby na část vašeho textu a jestli byste tedy nechtěli komentář raději přeformulovat?
pmasarik: Nechce sa ti vytvoriť číselný kód pre nové crypto hádanky?
[04.04.12 11:03:20] Moja funkcia riešila aj tento problém.
[04.04.12 11:02:41] A všemol som si, že moderátor "System" cenzúruje tiež nejako divne. Hrám sa s tvojou autocenzúrou, čo si poslal a mám tento postreh: Ak je na konci riadku nejaké slovo, za ním koniec riadku a na nasdujúcom riadku je nové slovo, System to berie ako jedno slovo. Jedným riešením je použitie mojej funkcie, čo som poslal kedysi. .
Príklad s medzerou: Dlhé slovo
Dlhé slovo
Príklad bez medzery: Dlhéslovo
Dlhéslo
[04.04.12 10:50:24] Osobne na tvojom mieste by som to v cenzúrovaní zobrazoval tak ako sa to zobrazovať má a potom by s tým nebol žiadny problém pri počítaní znakov.
Ďalšia chyba je v cenzúrovaní. Ak cenzúrovaný text obsahuje znak ", tak ten sa interne zakóduje pomocou znaku # a nejakých písmen, ale pri cenzúrovaní má znak " počítať ako 3 znaky, ale nepočíta a teda to rozbije cenzúrovaný text. Príklad:
Originál "123456789"
Cenzúr #*****89"
04.04.12 10:44:33 - System : Auto censore 04.04.12 10:44:52 - Maiky : test
D: v tej jarnej konňine dostanem aj hint ak sa priblizim k cielu, alebo to musim trafit presne. Lebo nasiel som nieco co by aj k tomu sedelo, len neviem ci sa hram na spravnom piesocku, alebo som uplne mimo
No to som zvedavý, v akej hádanke nájdeme naše dnešné postavičky.
[01.04.12 21:52:44] Keby bola otázka: "Kam lezie morský koník?", tak by bola odpoveď: "Na nervy." No ale otázka nie je, takže odpoveď zrejme tiež nebude žiadna. ;-) Nič som nenašiel.
Priblizne pred dvoma tyzdnami som dal specialne na Facebook odkaz na novu hadanky s tym ze kto ju vyriesi prvy dostane hru. Vzhladom na to ze hadanka dodnes nebola vyriesena myslim ze dnes je spravny den aby sa o to pokusila aj ostatna populacia BrainQuestu. Nie je nutne sa prihlasovat, nepocitaju sa ziadne statistiky. Jednoducho ju vyrieste a napiste napriklad sem spravnu odpoved a obratom dostanete hru. Tu je priblizny text aky je mozne ho vidiet na facebooku (alebo google plusku):
Prvá jarná konňina je tu ! Mame niekoľko dôvodov na oslavu. Dnes je prvý jarný deň a ešte k tomu tretí utorok v mesiaci. Tak načo behať vonka keď je tak krásne keď môžete lúštiť jednu skvelú nezmyselnú hádanku s príchuťou morského koníka. Aby toho nebolo malo tak minuloročná vyherkina vikinka1202 sa rozhodla darovať hru Trine. Takže ten kto prvý nájde správne heslo, nech napíše odpoveď tu a dostane sľubovanú hru. A keďže pravidla sú pre amatérov tak ich nepoviem, aj tak by ste ich nechceli počuť. Pre tuto hádanku nie je nutne sa registrovať takže ak poznáte niekoho kto vám lezie na nervy, pošlite mu tuto linku.
"Plan je nasledovny. Najskor nasadim novu verziu systemu s milion upravami a chvilku pockam co sa bude diat :) Potom nova adventurka, kde cakam ze tak aspon rok ju nikto nevyriesi :) Nuz a niekde medzity alebo predtym este ma byt april, hmm"