Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
chcel som s A2 ale ked sa tak zamyslim, tak asi by som potreboval poradit sam so sebou :) z nejakeho dovodu som vynechal 2 znaky a tak mi zacali vychadzat hluposti. a az dnes som si to vsimol :)
Dartagnan: Mne si neodpovedal na emaily, písal si, že v priebehu predchádzajúceho týždňa ich prejdeš. Chcel by som vedieť, či budú hádanky, ktoré som navrhol (teraz z hlavy neviem koľko som toho poslal).
Len pre info k novej adventurke, aby ste nehovorili ze nic sa nedeje:
- minuly tyzden bola aplikovana korekcia slovenskeho jazyka
- tento tyzden som spravil test vsetkych levelov a kupodivu uspesne
- texty boli odoslane na preklad do anglictiny profesinalnej firme na preklad. Tento preklad bohuzial ale sa mi nestihne vratit do terminu ktory som si stanovil na spustenie. Preto uvazujem, ze aj ked nerad, spustim anglicku verziu neskor.
- okrem toho musim este par drobnosti vyriesit, ktore ale nemaju nejaky vpliv na obsah
[18.05.12 00:51:08] To sa dalo čakať, hlavná vec, že kurz na výhru Čechov bol dosť vysoký. Ja som rozmýšľal, že čo by urobili, keby niektorý zápas skončí až nájazdami. Veď nasledujúci by nedali načas.
[18.05.12 00:48:45] Niečo do optických il úzi í:
http://www.michaelba ch.de/ot/