Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Lubiq: dobehnout v slimakovom limite do hospudky jsem uz zkousel,to ale nefunguje anema to moc logiku...formulka zustava zahadou...napada me "Kde je ten prdola,co tady cepuje to pivo ?" anebo "Donalde, slezte z toho lustru...vidim vas !"...;-)
Vonku je krásne, idem sa ja odreagovať sem http://www.doubleage ncy.sk/?p=953 lebo mi hlava už vybuchne s tej hádanky. Kto má deti poďte tiež, možno sa tam stretneme :)
lubiq78: Áno, už mi došlo, že stroj času funguje. Škoda, že ja sa neviem pohnúť. Ale ty si už druhá realita a ja by som si nemal pamätať, že si bol niekedy už vo vyšších leveloch, lebo práve meníš dejiny, či nie?
DARTAGNAN: peknu dovolenku prajem aspon tebe, ked si sa nam (teda aspon mne) postaral o to, ze na nic ine nemyslim, len na BQ..a to mam tiez buduci tyzden dovolenku, ibaze aj plnym pristupom na net...ale s plnym pracovym nasadenim...
dufam, ze si oddychnes a prides na lepsie myslienky (lepsie, ako hadanka, ktoru prave lustime...)
[03.08.12 18:37:11] maiky: mna adventurka bavi, ale ked je maju niekde dobre pivo, rad sa tam vratim...
OK máš pravdu, moc tlačím na pilu a jsem z toho na nervy, ale znáš ten pocit, když máš něco na dosah ruky...jdu od toho...večer moudřejší rána...zatím moc a moc díky, a nechte mi tam nějaký pivko ;-))
[03.08.12 11:50:41] fantasy: dobře dobře, už se ani slovem nezmíním, co dělám..ať nemáš tolik práce s hvězdičkováním, co mám ale napsat, abych už to přestal dělat...poraď aspoň kolik je to slov, nebo v jakým jazyce, mám to snad zkoušet švédsky ? aaa skit...
dajan: Spomenul si lubiqov hint, ten je veľmi dobrý... Netlač zbytočne na pílu, keď to nejde. V kľude, v pokoji si ešte raz prejdi celú adventúrku, verím, že na to prídeš...
fantasy: už jsem zkoušel slovesa ve všech způsobech, česky , slovensky, anglicky, podstatná jména...opravdu to zareaguje až na to jedno jediné jednoznačné Slovo ?...potom bych ale nechápal to lubiqovo "...to slovo ale nemusi byt len jedno, vsak? moze ich byt viacej..." což mě totálně domotalo...Lubiq: nerozmotáš ma ?
Kedze som zaznamenal zvyseny vyskyt uctov ktore vznikaju za ucelom pomoct vyriesit AM napriklad pomocou BF dovolim si drobny dodatok k sutazi. Pokial by potencinalny vyherca nepresiel uplne podctivo tuto adventurku tak nemusi dostat vyhru. Dostane ju dalsi v poradi. Ak Vas zaujima ako by som nieco take dokazoval tak je to jednoduche. Ja nic dokazovat nebudem, uzivatel mi bude musiet dokazat ako k spravnemu rieseniu prisiel. Urcite mate kopec papierov a excelov popisanych ktore vam pomahaju prist k spravnej odpovede.
buduci tyzden som na dovolenke a nie som si uplne isty s pristupom na internet .. takze som zvedavy ci nahodou AM nepadne uz tento tyzden .. sice som dufal ze to vydrzi aspon do konca prazdnin ale neviem neviem .. ako pisal rx8e_omnibus, ci som to ja len nespravil az prilis logicky :))
fantasy: jéžiš...jak rád, mám úplně vyschlo v krku...takže myšlenku mám správnou, tu jsem měl ale od první chvíle, ale možná jsem to psal po uplynutí časového limitu šneka...jenže teď jsem to napsal v limitu a furt se nic neděje, furt je ze mě *****to šílené slovo je někde v textu adventurky?...vysko čil bych z kůže, cítím, že jsem tomu na milimetr, vím co chci udělat, a ty víš, že to vím, ale...:-/
03.08.12 11:22:58 - System : Auto censore 03.08.12 11:42:40 - fantasy :
dajan: Takže vidíme sa o chvíľu pri pive
Ramiroja: Ak máš takú istú teóriu ako dajan, tak ju nezavrhuj, je možné, že všetci máme na mysli to isté, len ja som to nešťastne sformuloval
fantasy: Dakujem, velmi pekne a zrozumitelne sformulovane, uz len prist na tu teoriu. Ked sa tak nad tym zamyslam, moja teoria, ktoru zrejme naznacuje aj Dajan asi nebude ta spravna aj ked zmysel to dava. A mozno je naozaj problem len vo formulacii. Som zvedava komu sa podari prvemu prejst ten level na ktorom sa zhromazdujete :)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase