Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
[06.08.12 22:21:15] lubiq78 : no teraz som si uz neni ista asi nicim :-D
...mam sa spytat deti? takze by som si to nemala zbytocne komplikovat, alebo mam zapojit viacej fantazie...
pmasarik: ehneva, ale este sa neopustam ;) stale nieco skusam, stale mam zaujimave slove a prd z toho...
@mia: ako zistis po vyrieseni, niektori mali pocit, ze to moze byt diskutabilne..ale ked som prisiel na to, co to je, uz mi to nerobilo problem urcit presnu odpoved...ak ale nevies co to je, skus sa opytat deti...
lubiq78: tuším ťa to pekne "hnevá"...
Ale neopúšťaj sa, rx8e_omnibus aj wertu vedia toho "nemálo" takže to riešenie bude mať. To čo si práve predviedol skúšam tiež už dosť dlho, ale prd s toho.
no precitala som celu diskusiu, presla som celu adventuru zas a znova...mohli by ste mi odpovedat na moju poslednu otazku v styroch zamkoch prosiiiim :-)
Dajan: kedy to zadat by ti malo byt jasne z prispevkov tu vo fore (myslim ze to bol fantasy?)
a co zadat na to musis prist sam..ale zistis to este pred tym ako to zadas. zrazu ta to napadne a budes to vediet..radim ti ako aj niekto predomnou, prejdi si cely pribeh este raz od zaciatku..je to adventurka...
Lubiq: ani nevite chalani, jak bych vam chtel s tou tise tikajici zalezitosti pomoct ...kdyz ja furt cucim na te louce...navic jsem ted na dovolence a internet tu jede jak slimak,tak to s tim sprintem nevidim ruzove...aspon mam cas premyslet o zahadne formulce...mam ji zadat pred sprintem nebo az dobehnu se pak jeste mam vratit na louku a neco zadat...? Kdyz ja mam pocit ze uz jsem vyzkousel vsechny kombinace....preju hezkej den
jaa su taky elektrikar..radsej prestrihnem ja ten modry a ty to hodis do tanku...
ak sa tam chystas, je dobre tam ist, ked je tam nejake akcne predvadzanie, ako napriklad simulacia nejakeho historickeho boja.. to tam behaju tanky (obcas aj vozia navstevnikov) , strielaju tam zo samopalov a deti zbieraju nabojnice..
Už som tam bol, ale pracovne... v kotolni som robil revíziu a tanky som nemal čas obzerať. Ale podľa obrázkov na nete by to syna mohlo zaujímať a asi tam pôjdeme. Možno sa tam stretneme a tú bombu spoločne zneškodníme, ja prestrihnem červený drôt (som elektrikár) a ty ju rýchlo hodíš do tanku aby to v ňom vybuchlo. Čo ty na to?
no vidis ze ti to ide, aj ked sa toto sa ti do statistik nezapocita..
ano je to muzeum,a odporucam navstivit, ak ta trochu zaujima aj takato technika, alebo historia..