Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Lubiq78: taky bych poprosil o ty nožničky, útočí tu na mě hypertrofovaní slimáci a treba im pristrihnúť tykadielka ;-) ... učím se tu na louce maďarsky, jak poradil pmasarik, ale moc mi to nejde...Nem tudok felébredni
erikulkaa: netreba si to zbytocne komplikovat...ja som dostala napovedu od lubiga:
"ked som prisiel na to, co to je, uz mi to nerobilo problem urcit presnu odpoved...ak ale nevies co to je, skus sa opytat deti ..."
a stale som mala na mysli ze je to adventura...
tak sup sup cakam ta v laboratoriu, tam potrebujem pomoct zase ja :-)
ahojte, prosim o pomoc v leveli 4 zamky, nie je tam vela ludi zaseknutych takze asi mi to uz fakt nemysli.. Diskusiu k danemu levelu citam stale dokola, uz sa mi o tom sniva.. Co s tymi znakmi na zamkach? Mam hladat niekde v adventure presne ten znak? Pozerala som stokrat vsetko a nieco mi unika.. Neviem kade sa mam pohnut.. Niekto pisal ze hint je to na co bol dobry obrazok v leveli 7.. Skusala som aj vsetky mozne roky, cisla interpetovat do poloh ale aj tak mi to nedava zmysel..
lubiq78: Ja si prosím takéto nožnice, ale barman sa tak sťal, že podniku vyrobil dlh 500 eur. Ďalej ako podmienku vyžadujem celý postup zaobchádzania nožníc s papierom a aj celý postup s papierom, ktorý bol použitý.
Za pochopenie ďakujem.
Kopnut by som potrebovala aj ja a poriadne, pretoze som zamknuta v kniznici a mam pocit ze tomu viac nechapem ako chapem :-(
Chlapci prosim vas o radu...
diskusiu som precitala asi 20x
...ako sa tam pise tak knizku som dala bokom a zamerala som sa na skrinu ale... stale dokola sa v diskusii pise o
403- ke!???- musim teda v prvom rade prist na tu 403-ku?
A uz vobec ma nenapada co mam desifrovavat? nachadza sa vsetko v obrazku trezora? - (ach jaj,stegano mi fakt nejde)
Potrebujem na vyriesenie nejake blizsie znalosti?
Predpokladam ze v kniznici nemam pripojenie k internetu a ani signal -ze by som si zavolala...
pmasarik:...ty seš teda ranní ptáče ;-) to,co jsi mi vyhvězdičkoval ale obsahovalo úvahy minimálně dvě...takže mě to spíš víc zamotává....takže : spásný nápad nebo mrkev ? poraď aspoň tohle pls
[09.08.12 01:31:43] Lubiq: stále U Vejvodů na pivku ? vidím, že už jsi z toho taky na prášky...já stále se slimákem na louce ;-)) *****...taky přeju příjemnou dovolenou a děkuju za Tvou trpělivost...zkus mě ještě nějak kopnout
09.08.12 06:42:56 - pmasarik : Tvoja úvaha je správna, takže sa len zamysli a odpovieš si aj sám.
mybrave
Neprihlaseny
08.08.12 22:08:00
Neprihlaseny
Ahoj dartagnan, mozna to tu uz nekdo reportoval, ale zrovna jsem narazil v sekci download na nove obrazky. prvni dva hlasi chybu (kdyz jsem stahnul na disk, tak meli nulovou velikost)
Dajan: ja mam najblizsie do Pezinka, ale skor ako elektrosoky som si predstavovala prechadzky po parku s tichym pospevovanim :D S formulkou som na tom rovnako ako Ty a dokonca som uz raz mala pocit, ze to, co ma napadlo uz MUSI byt ONO. A ... nic.
Ramiroja: navrhuju Opavu dámy,mám tam nějaké známosti,zařídil bych zopár elektrošoků navíc...a třeba se nám pak na louce rozsvítí...jak jsi na tom s tajemnou formulkou ? Adventurku už znám nazpaměť...ale osvícení v nedohlednu