Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
+ ani som sa nejako nedopátrala v diskusii, ktorý text pomohol defence k rozlúšteniu.
[12.08.12 12:30:08] Ahoj, chlapci neviete pomôcť s tajným laboratóriom, už sa mi o tom aj sníva.. Vraj som mala otočiť skrinu kde bude ešte nejaká nápoveda, nepomohlo :D Kapitolu 1739 naozaj nemusím vôbec použiť? Ak nie potom logickz je ako možné sa dostať k nejakému textu keď knihu použiť nemusím.. ??? Pomôže mi aj Jefersonov valec k odpovedi, alebo obrázok trezora je len "ilustračný" ak nerátam informáciu 8 medzera 6.. Vie niekto nakopnúť?
pmasarik: bohuzial na vikend mam uz plany, ktore mi zabranuju navstivit nmnv..ale mozem sa jemne vynadrit ;)
to ze sme pouzili lupu si vykladam podobne ako " obrazok vo vysokom rozliseni".. okrem toho, skusal si sa na ten obrazok pozriet podrobnejsie?? ako na stegano?
lubiq78: ty nožničky už nemáš ?...napadlo mě, že když pominu uživatele totoje a pipa1612 (což jsou určitě alterega někoho jiného), tak jsme zůstali s Ramirojou na louce sami...ajajaj abychom tak nepřišli do řečí...ještěže ti slimáci neumí moc mluvit
zavinacmia: noo v kniznici je uz potreba pocitat trosku ako pocitac...ostatne, okrem nepriamych hintov su tam aj aj hinty adresovane mne, napr. od pmasarika...(alebo su tu vo fore? uz neviem) ale diskusia k tomu levelu prebiehala, myslim, aj v leveli predtym...
k tym preklepom, nevadi, aj mne sa to stalo, ja som zatvrdlo vetinari1 nazyval veterinari1, za co som sa mu tiez ospravedlnil, ale myslim, ze to nie je nic zavazne...postupne s narastajucim vekom sa take veci stavaju, a slepota je este z tych lepsich priznakov... ;)
(bez urazky)
zavinacmia: ďakujem, dúfam, že sa k tebe čoskoro dostanem :) Ešte otázka mám celú adventúru, vytlačenú ale len čiernobielo, stačí mi to? Alebo sa mám na to radšej zamerať na počítači, už ma z toho hlava bolí tak som to musela vyriešiť papierovo :D Inak kebyže rozmýšľam ako dieťa tak hladám klúče pod rohožkou a myslím si že prvý *****, hh :)
10.08.12 19:57:07 - lubiq78 : pssst...
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase