Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
lubkoko: gratulujem, aky je to pocit byt na cerstvom vzduchu?
[28.08.12 22:39:11] dajan: odpoved na tvoju poslednu otazku je ano a vidim ze aj tebe sa zadarilo v rodinnej... to co mne pomohlo by mohlo pomoct teraz aj tebe- skus si pozriet na moje posledne prispevky ...
Onehda tu někdo dával odkaz na stránky, které uměly rozpoznat znak podle jeho nákresu. Neví někdo které to jsou? Nějak to teď nemůžu najít...
Nesouvisí to s BQ.
Pekne prosim...neco maleho ku kamennej brane...tam uz nikdo nechodi...co mam delat s tou dirou ? Hledat asociace (moje silna stranka hehe) nebo dalsi cisla v logicke rade...nebo oboji ?
[27.08.12 18:21:35] Lubiq : nene, udělal jsem to jako obvykle, omlouvám se, jsem asi nějakej přetaženej tak plaším ;-) , jinak přeju hezky podvečer a spoustu nápadů nad novým papierikom ;-)
Vytvaranie alternativnych uctov nesie so sebou riziko, ze ked ho bude Dartagnan rusit, moze omylom zrusit ucet "originalny" a ponecha len "alternativny"
Dartagnan: dakujem , som rada ze sa paci :-)
...nechcel by si sa aj ty trosicku vyjadrit k mojim otazkam v poslednej dobe? nieco co by mi mohlo este trosicku pomoct?
...vopred dakujem :-D
dajan: nenahneval si ma ty :-)
...tie 4 znaky na skrini som asi precitala spravne len este stale neviem co to moze znamenat v kombinacii stymi sipkami... tak si znovu prechadzam celu adventuru ci mi nieco nepadne do oka...
@mia: aj..nechtěl jsem Tě nahnevat ale to, že jsem kolem sebe viděl spoustu písmen bylo způsobeno tím, že jsem na tom (správném) místě uplatňoval špatný postup...proto bylo řešení nejednoznačné a špatné...netlač na pilu, v klidu sedni do křesla, zchroustej pár oříšků (nějaký tam lubiq nechal) a dešifruj obrázek na skříni - ten Tě zavede na správné místo i ke správnému postupu
...v diskusii som sa docitala aj to, ze nebudem potrebovat ani scany a ani tu kopiu... takze potrebujem len nejaku informaciu z minulosti ? ...alebo viac?
[26.08.12 20:17:59] lubiq: mas pravdu, pozeram a hladam naokolo ...
...neviem nejak som si myslela ze musim z toho nejakeho textu, nejakym sposobom, dostat to nejake heslo, takze zle... :-(
...tak idem znovu spominat, a hladat teda to co mi uniklo!
Chcelo by to asi uplny reset alebo niecim tazkym po hlave !!!
trochu ma stve dajanov komentar ze je na spravnom mieste kde je vela pismen, ze ich je plno a na kazdom rohu...
...je tu este nieco niekde schovaneeee?
kde mam hladat ten text ktory mam desifrovat? naozaj je vsetko v laboratoriu?ale kdeeeee? urcite hore na skrini, ze?
...pre istotu sa spytam, text na desifrovanie nam zanechal albert? alebo niekde nieco schoval dartagnan....
26.08.12 19:33:44 - System : Auto censore
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase