Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
dajan: oslavovat budem ked sa dostanem do vianoc z laboratoria, aj ked tomu moc neverim :-D
...skor som to myslela tak ze som pouzila cisty papier , na ktory som si potom napisala tie cisla ....
@mia : ale tie štamprlíky na oslavu, tie do dna boli, nie ? ;-)
...papier už mám počmáraný a zatím stále nic :-( ...btw tak úpně čistý doufám nebyl - napsala sis na něj přece ta čísla což ?
@mia: tak gratuluju...vidím, že má přítomnost zapůsobila vysoce stimulačně :-DDD ... tak bys mě mohla na oplátku postimulovat aj ty...ve vší počestnosti ovšem ;-)
turbo@mia: koukám, žes už přešla skrz tu díru ve skále...
gratuluju ! zdá se, že nejdřív chceš vyřešit celej BQ a pak s gustem konečně rozkopeš tu sviňu skriňu v laboratoriu ;-)) Btw pri tej skale...nepopot áhneš malinko ?
[03.09.12 12:10:17] dulli: to sa nestacim divit ani ja... (vymenim za napovedu k aquariusom :-D ) myslim ze mi pomohlo ze som zacala lustit crypto ulohy, a naucila sa nejake tie zaklady ako na to a pri konspiraciach a niektorych dalsich ulohach prislo viac napadov co by som mohla vyskusat a s cim by som mohla pracovat ... a aj to ze sa vela pytam :-D
...pri tej ciernej diere co mas je napovied az az- najviac mi pomohol pmasarikov komentar, nieco ma napadlo a vyskusala som to, (treba pocitat ale trosku inak...)
v dalsej mi pomohol k napadu komentar od Felicity a v poslednej samotny nazov :-D
no hadam som bola trosku uzitocna...
Ja som dúfal, že po Aqua3 budú konšpirácie už malinka k diamantu, ale nejde tooo... Mia ty ideš úžasne jednoducho od jednej k druhej atď, nestačím sa diviť.. Potlač aj mňa s tými konšpiráciami..
dajan: dakujem, no priznam sa ze som bola trochu postuchnuta, uz davnejsie ma tato moznost napadla ale nemala dostatok odvahy urobit to... :-D
neboj aj ty prides na to ,vela moznosti s tym co vies nieje... hlavne smelo :-D ....