Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
...a dovtedy by nam @mia mohla diskretne naznacit, ako sa vysporiadat s Gabrielou:)
Je nas u nej zaseknuta skoro stovka a dosli tam uz i podnety do diskusie. Jedine ze by sme v tej diskusii zacali hrat korespondencne sachy, aby sa to trochu ozivilo... Beriem si biele:)
@mia: angazuj sa, najmudrejsia si tu ty :D:D:D
teraz si neoficialne moderatorom, som rozhodol :D
[11.09.12 19:36:47] no ja som to vedel...akonahle tu bolo prazdno, vedel som, ze zacali
tak, nech im to vyjde, ja pockam :)
- inak je mi divne, teraz som naozaj zistil, ze ich dost treba:)
teoreticky ich mozme prinutit- pisat spravne odpovede do fora :-)
... to znamena ze vobec nebudete teraz diskutovat? s nikym a nikde? :-(
[11.09.12 18:23:44] pmasarik: dobreeeee :-D
...chlapci, prosim prosim (...pred tym nez nahodou padnete od hladu do bezvedomia) v laboratoriu uz viem kde ale este stale netusim ako, vsetko co som skusila nevyslo... mam pocitat len so 403 ?
no myslim ze uz viem kde... len este neviem ako...
[10.09.12 23:19:45] pekny vecer prajem a hlasim sa z laboratoria :-D ... no nejaky napad mam ale potrebujem aj trochu predstavivosti aby som videla ci som dobre ... ???
dajan:a teraz som prisiel na to, ze som ta trocha zmiatol....neviem ci to co si sa ma pytal tebe pomoze, mne hej, ale tebe nemusi,ale takto na to mozes prist, @mia ti radi lepsie, zameraj sa na to..
[09.09.12 20:20:31] dajan :...velmi rada by som ti poradila ale neviem ako ti nieco napisat aby som ta nepoplietla a zaroven neprezradila nieco :-( ... budes sa musiet obratit na vyssie miesta!
...ja som si kladla otazku-co ine sa da urobit s cislami(dvojicami cisel) ked kalkulacku nepotrebujem?