Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Ramiroja: teď jsem si přečetl v diskusi za hádankou, že ten velitelův hint, který zachránil mě, jsi mu navrhla Ty...ojé...cherchez la femme...jak já Ti tohle oplatím ?, šíleně moc děkuju ;))
Ti co ste ste sa dostali cez bar v***** mohli by ste mi prosim povedat ci je to skutocna organizacia a ci zacina na SS, alebo vsetko co treba je v zadani?
Ako takto mizerne som sa uz dlho necitila!!!!
som tam kde mam byt, spravila som s tym celym co som mala, viem co je 403-ka, smer si myslim ze chapem ako... len tie pismena s toho niesu....
...niekde mi este nieco uslo, ale neviem co...
lubiq: doufám, že příjemně (som prekvapil)..díky, od Tebe si toho vážím..tak jestli to máš správně víš nejlíp sám, takže určitě ano, teď na to musíš nějak napasovat hakenkreuz z mobilu, a dobře si přečti co mi tu řekla Mirach
mia: kukám, že už chodíš na privátní konzultace k Šéfovi :-o ... radši schrumkaj eště zopár orieškov, co jsme si o nich povídali ;)
mia: preco sa to pytas, ked na zaciatku si uz bola???...uz vies co je 403? to musis vediet s istotou..lebo ak budes mat len 402, je to malo, 404 je vela, asi si niekde urobila chybu pri ...
...uz si pripadam ako uplny debil... podla dartagnana viem vsetko co by som mala vediet ale stale mi nic zmysluplne nechce vyjst.... kde to ma zaciatok?
Dajan, diky, tak uz aj ja :) Ale cudujem sa tvojim otazkam, podla toho co si pisal v diskusii som myslela ze uz tu fazu mas hotovu a jasnu. a ked mas to, dalej to s hintami ktore pribudli uz nie je az take tazke
dajan:
- stačí
- naozaj nezáleží, podľa mňa by stačili miesto celého obrázka okrem čísel váhy čo sú na papieriku
- ak myslíš farby toho hakenkreuzu, tak áno, sú úplne nepodstatné
A teraz by ste mi mohli niekto poradiť v Bratislave, dnes mám nejaký útlm =)
to all out of museum: můžete prosím naznačit alespoň zda:
- stačí k vyřešení hakenkreuz na mobilu a papierik ?
- když tvrdíte, že nezáleží na poloze kuliček pod lupou, jak potom správně "aplikovat" ten obrázek ? nebo přece jenom malilinko záleží na tom, že někde jsou blízko sebe, někde dál od sebe, někde černá nad bílou, někde bílá nad černou, někde zas vedle sebe
- a ty barvy jsou podle mě úplně egal, klidně by tam mohly být úplně jiné..nebo se pletu ?
[13.09.12 18:44:26] Ramiroja: Tak už aj Ty Brutte ;-) Gratuluju moc !