Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Ano, Dartagnan, pripajam sa k pmasarikovi. Moderatori by sa nam pomalsim zisli, mohli by usmernit nase neviazane diskusie:) a pripadne prispiet nejakou dobrou radou. Takto musime o pomoc skemrat v hlavnom fore:)
Napriklad takto: Prosim o nakopnutie ku Gabriele (to je ta s dvojriadkovym posolstvom od Alberta). @mia mi radila skusat jednoduchosti. Tak som skusal, cital odpredu i odzadu, vyberal pismenka ob jedno, ob dve, tri, striedavo cital pismena z horneho a spodneho riadku, dokonca googlil (tie postupy su cire zufalstvo, nemam strach z hviezdiciek, nikto zdravy by takto od boku strielat nechcel).
Vedel by ma niekto naviest aspon priblizne spravnym smerom? Dat radu, nad ktorou sa mozem zamysliet, ked zamyslanie nad spravou konci v slepych ulickach? Taky ne-dartagnanovsky hint? ;)
dajan: pekny aj tebe..jedinecnych som mal uz niekolko, toto co mam teraz je take, ze som si nim celkom dost isty, ale len na pohlad..idem si oddychnut, a nabrat sily do toho baru..
lubig: ano z dialky a ked ho trochu otocis tak je to zrejme...
v druhom kroku dartagnan pisal ze citas normalne zlava doprava a vy beras urcite znaky podla niecoho...ja som na prvy pokus dostal hint a potom som to doklepol...
pmasarik: najlepsie je ist "krok po kroku" ? uz mam toho popisaneho ajajaj
...znovu sa snazim do toho celeho vzit, preberam si vsetky fakty
[14.09.12 14:35:09] no tak asi tam bude problem ze som sa zameriavala na vsetky policka...
pmasarik: stratena som, lenze uz som taka zblbnuta ze nemam sajn ani kde je sever :-(
... mne by asi nepomohlo ani GPS?
....aj ked mi je to hrozne luto, budem to musiet nechat asi ulezat...
@mia: niekolkokrat bolo uz v diskusii spomenute (pri hadanke) tak to zopakujem:
tabulku si odloz na horsie casy, kym neprejdes cez dvere s obrazkom, nepotrebujes ju vobec
Ramiroja: mas pravdu,dopletena som uz dost...
...no miesto kde som a mam tu tabulku s 1739 "znakmi"
(to je strasne tazke diskutovat o niecom co sa neda konkretizovat ... )
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase